«Θα ήθελα να μείνω στον ΠΑΟΚ!»

Σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ παρευρέθηκε στο 5ο Spring bazaar των φίλων Μέριμνας, δίνοντας χαρά σε πολλά μικρά παιδιά και οικογένειες.
«Θα ήθελα να μείνω στον ΠΑΟΚ!»

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης δηλώσεις παραχώρησε ο Ζάνις Πέινερς, ο οποίος δεν έκρυψε, ότι είναι θετικός στο να μείνει στον ΠΑΟΚ και την νέα χρονιά. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον Κόροιβο αλλά και την μάχη των play off που ακολουθεί...

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λετονός καλαθοσφαιριστής:

Για τον αγώνα με τον Κόροιβο:

«Ξεκινήσαμε καλά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν την άμυνα τους σε ζώνη κάτι που μας προβλημάτισε και έτσι μας πλησίασαν. Στο τέλος όμως κοντρολάραμε το παιχνίδι και πήραμε την νίκη που σε συνδυασμό με την ήττα του Άρη μας δίνει ελπίδες για την 4η θέση.»

Για την ζώνη που εφάρμοσε ο Κόροιβος:

«Ειλικρινά προπονηθήκαμε πολύ και ήμασταν προετοιμασμένοι για κάτι τέτοιο, όμως στο παιχνίδι δεν το βγάλαμε. Όταν είσαι μπροστά με 15 πόντους κάτι τέτοιο μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι. Είναι καλό όμως που ελέγξαμε την κατάσταση και πήραμε την νίκη.»

Για την μάχη της τετράδας, αλλά και τα play offs:

«Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό, κερδίζουν οποιοδήποτε αντίπαλο σε πρωτάθλημα και Euroleague. To Άρης- ΑΕΚ πιστεύω είναι 50-50. Αν βγούμε πέμπτοι, τότε ο πρώτος γύρος θα είναι πολύ δύσκολος. Δεν θέλω αντίπαλο τον Προμηθέα, γιατί στα δύο παιχνίδια μας δύσκολεψε πολύ και σε αυτά τα δύο ματς των play off μπορούν να συμβούν τα πάντα.»

Για τις προσθήκες της ομάδας :

«Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολα, όπως και με τον ΜακΦάντεν. Είναι όπως την αρχή της χρονιάς, δοκιμάζουμε διαφορετικά πράγματα όλοι μαζί, αλλά είναι φυσιολογικό. Eίναι καλό που έχουμε κερδίσει μαζί παιχνίδια πριν τα play off, που κάνουμε πολλές προπονήσεις ώστε να δημιουργήσουμε την απαραίτητη χημεία. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό παίξαμε λίγο ...εγωιστικά, τώρα έλειπε και ο Μιλιένοβιτς, αλλά νομίζω θα βρούμε την χημεία μας.»

Για την ατμόσφαιρα στο Παλατάκι στον αγώνα με τον Κόροιβο :

«Ήταν πολύ ωραία! Το Παλατάκι είχε αρκετό κόσμο μόνο με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό... Μας υποστήριξαν πολύ και ήταν πολύ όμορφο που ήταν πολλά μικρά παιδιά, τα οποία μπορεί και να βρισκόταν πρώτη φορά εκεί. Ήταν σημαντικό και για τους φιλάθλους.»

Για τις εντυπώσεις του από το ελληνικό πρωτάθλημα :

«Μου έκανε εντύπωση που όλες οι ομάδες έχουν την ίδια δομή. Τέσσερις Αμερικάνοι, ένας Σέρβος και ακόμα ένας Ευρωπαίος. Στον Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό είναι λίγο διαφορετικά, αλλά όλες οι άλλες ομάδες είναι σχεδόν ίδιες. Έχουν δύο έμπειρους Έλληνες, κάποιους που παίζουν καλή άμυνα κι είναι σε πολύ καλό το επίπεδο. Είναι διαφορετικό να παίζεις στην έδρα σου ή εκτός επειδή οι φίλαθλοι ασκούν τόσο μεγάλη πίεση που επηρεάζει ακόμα και τους διαιτητές. Οι φίλαθλοι κάνουν την διαφορά στην Ελλάδα.»

Για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ :

«Μου έχουν κάνει πρόταση, αλλά αποφασίσαμε ότι δύο εβδομάδες μετά το τέλος της σεζόν θα αποφασίσουμε. Είμαι θετικός στο να μείνω, μου αρέσει πολύ εδώ, αλλά εξαρτάται και από το πως θα τελειώσουμε την χρονιά. Η φετινή χρονιά είναι η καλύτερη στην καριέρα μου και δεν θα ήθελα να αλλάξω για κάτι άγνωστο...»

Διαβάστε ακόμη...