«Είμαστε καλύτερη ομάδα και πρέπει να το δείξουμε στο παρκέ»

Στο blog του ΕΣΑΚΕ μίλησε ο Αντρέας Γλυνιαδάκης για τον αυριανό αγώνα με τη Κύμη. Αναλυτικότερα είπε..
«Είμαστε καλύτερη ομάδα και πρέπει να το δείξουμε στο παρκέ»

«Γεια σας και πάλι,

Μετά από πολύ καιρό, είχαμε και μία βδομάδα που για εμάς είχε αρκετή ξεκούραση. Καθημερινά είχαμε μόνο προπονήσεις κι έτσι η σκέψη κι η συγκέντρωσή μας ήταν αποκλειστικά μόνο σε ένα παιχνίδι. Αυτό ήταν κάτι πολύ διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει από την αρχή της σεζόν με τα δυο παιχνίδια την εβδομάδα και τα ταξίδια. Έτσι μας δόθηκε η ευκαιρία για καλύτερη προετοιμασία ενόψει του παιχνιδιού με την Κύμη.

Χρειαζόμασταν αυτή την εβδομάδα ώστε να ξεκουραστούν κάποια παιδιά που είχαν τραυματισμούς. Το χρειαζόταν περισσότερο έτσι ώστε να κάνουν τις θεραπείες τους για να είναι πιο έτοιμοι, κάτι που θα βοηθήσει φυσικά όλη την ομάδα.

Ήταν και μία εβδομάδα γνωριμίας με τον νέο συμπαίκτη μας, τον Σόμπι καθώς η άφιξή του έπεσε πάνω στη δική μας απουσία στην Τενερίφη. Ουσιαστικά τον γνωρίσαμε στο αεροδρόμιο και δεν είχαμε χρόνο για περισσότερα, οπότε αυτή η εβδομάδα μας βοήθησε να γνωριστούμε καλύτερα.

Θεωρώ ότι έχει ακόμη χρόνο για να προσαρμοστεί, είναι άλλωστε πολύ νωρίς. Παρόλα αυτά είναι ένα αθλητικό παιδί, το είδαμε όλοι στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο, με πολύ καλό σουτ και νομίζω πως σύντομα θα βρούμε την χημεία που απαιτείται σαν ομάδα κι έτσι θα μας βοηθήσει περισσότερο στην πορεία.

Εμείς είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με την Κύμη που είναι πολύ σημαντικό για τη βαθμολογία και φυσικά μας βοηθά πολύ το γεγονός ότι είναι ένα παιχνίδι στο γήπεδό μας.

Η Κύμη είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει στηθεί αρκετά καλά. Θεωρώ ότι στον πρώτο γύρο έπαιξε καλύτερα από τον δεύτερο, έχει κάνει κάποιες αλλαγές και νομίζω ότι ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο σαν ομάδα. Έχει ταλαντούχους παίκτες που μπορούν να σκοράρουν αλλά εμείς είμαστε καλύτερη ομάδα, πρέπει να το δείξουμε μέσα στο παρκέ και να πάρουμε τη νίκη μέσα στην έδρα μας.»

Διαβάστε ακόμη...