“Να είμαστε εμείς αυτοί που θα κερδίσουμε στο τέλος”

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της μπασκετικής ομάδας του ΠΑΟΚ, μιλησε στην ΕΡΤ 3 για πρώτη φορά από τότε που ήρθε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αναφέρθηκε στις πρώτες εντυπώσεις που έχει από την ομάδα , καθώς και για το Σαββατιάτικο παιχνίδι ενάντιας την Κύμη. 
“Να είμαστε εμείς αυτοί που θα κερδίσουμε στο τέλος”

Αναλυτικά η συνεύντευξη:  


Για το ποιές είναι οι πρώτες του εντυπώσεις από την ομάδα:

“Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι εξαιρετικές. Ο τρόπος με τον οποίο με υποδέχτηκαν οι άνθρωποι της ομάδας ήταν πολύ θερμός και με έκαναν να νιώσω πολύ άνετα από την αρχή, όπως και την αρραβωνιαστικιά μου.”

Για την προσαρμογή του στις νέες συνθήκες:

“Έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Η άφιξη μου στη Θεσσαλονίκη, η συνάντηση με την ομάδα στην Αθήνα κι είναι φυσιολογικό μετά τις προπονήσεις που ακολούθησαν να γνωρίζω ολοένα και καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζονται οι συμπαίκτες μου, αλλά και τα συστήματα της ομάδας.”

Για το ντεμπούτο του στο παλατάκι, αυτό το Σάββατο:

“Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ για πρώτη φορά μπροστά στους φίλους του ΠΑΟΚ. Αυτό που θέλω, είναι να κάνω καλό παιχνίδι και να είμαστε εμείς αυτοί που θα κερδίσουμε στο τέλος.”

Για τους δικούς του στόχους μέσα από την συνεργασία με τον Δικέφαλο:

“Στόχος μας είναι η νίκη κόντρα στην Κύμη το Σάββατο, αλλά και σε όλα τα μας, προκειμένου να αποκτήσουμε καλό ρυθμό στο φινάλε της σεζόν. Προσωπικά, θέλω να έχω καλή αγωνιστική παρουσία, ώστε οι πόρτες του ευρωπαϊκού μπάσκετ να παραμείνουν για εμένα ανοιχτές.”

Διαβάστε ακόμη...