«Στο μυαλό μας είναι μόνο η νίκη»

Δηλώσεις στο site του ΕΣΑΚΕ έκανε ο Κιθ Κλάντον με αφορμή την άναδειξη του ως mvp της 20ης αγωνιστικής όπου μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον επαναληπτικό αγώνα στην Τενερίφη.
«Στο μυαλό μας είναι μόνο η νίκη»

Αναλυτικότερα δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος για το βραβείο, αλλά μεγαλύτερη σημασία έχει η νίκη της ομάδας», δήλωσε ο Κιθ Κλάντον, ο οποίος σημείωσε ότι η παρουσία της μητέρας του στις εξέδρες στον αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στα Τρίκαλα Bc Aries αποτέλεσε επιπλέον κίνητρο για να έχει καλή απόδοση.

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε STOIXIMAN.GR MVP για πρώτη φορά την φετινή σεζόν σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί των Τρικάλων Bc Aries;

«Νιώθω πολύ ωραία όταν παίζω καλά και είμαι πολύ χαρούμενος με το αυτό το βραβείο, αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία, είναι η νίκη της ομάδας».

- Έπαιξε ρόλο για την προσωπική απόδοσή σου η παρουσία της μητέρας σου στις εξέδρες;

«Σίγουρα αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο. Δεν έχει την ευκαιρία να με βλέπει σε πολλά παιχνίδια μέσα στη σεζόν, οπότε όταν συμβαίνει αυτό, θέλω να με βλέπει να έχω καλή απόδοση. Η παρουσία της δεν με κάνει να νιώθω πίεση ή άγχος, απλά θέλω να παίζω καλά».

- Τι μπορεί να καταφέρει την φετινή αγωνιστική χρονιά ο ΠΑΟΚ στην STOIXIMAN.GR Basket League και στο Basketball Champions League;

«Αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα με την Iberostar Tenerife, καθώς πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που θέλουμε να νικήσουμε. Δεν μένουμε στη διαφορά των 3 πόντων, στο μυαλό μας είναι μόνο η νίκη. Στο πρωτάθλημα έχουμε μπροστά μας έναν δύσκολο αγώνα κόντρα στο Ρέθυμνο. Θέλουμε να τερματίσουμε στην τετράδα, οπότε είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς».

Διαβάστε ακόμη...