«Όλα γίνονται για κάποιο λόγο»

Ο Jordan Sibert, μέσα απο το προσωπικό του blog στο esake.gr, σχολιάζει τον τραυματισμό του αλλά και τον επόμενο αγώνα της ομάδας μπάσκετ με αντίπαλο τα Τρίκαλα.
«Όλα γίνονται για κάποιο λόγο»

"Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για μένα, μετά τον τραυματισμό μου στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Τραυματίστηκα κατά τη διάρκεια του ματς και ένιωθα άσχημα που δεν μπορούσα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να φτάσουμε στη νίκη. Μέρα με τη μέρα, όμως, νιώθω όλο και πιο δυνατός, καθώς ανακτώ τις δυνάμεις μου.

Όταν ήμουν στο high school, είχα σπάσει το πόδι μου, ενώ στο παρελθόν είχα σπάσει τα δάκτυλά μου, αλλά είχα αρκετό καιρό να τραυματιστώ. Πιστεύω όμως πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο και είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω πιο δυνατός.

Το δύσκολο κομμάτι δεν είναι ο σωματικός πόνος, τον οποίο μπορώ να αντέξω, αλλά το ψυχολογικό κομμάτι. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να βλέπω τις προσπάθειες των συμπαικτών μου από τον πάγκο στον αγώνα με την Τενερίφη. Πολλές φορές σηκωνόμουν για να πανηγυρίσω ή να πω κάτι σε έναν συμπαίκτη μου και δεν μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου.

Τα παιδιά έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι και πιστεύω ότι θα συνεχίζουν να τα πηγαίνουν εξαιρετικά και χωρίς εμένα. Η καθημερινότητα μου τώρα που δεν μπορώ να κάνω προπόνηση είναι πραγματικά βαρετή! Κάνω φυσιοθεραπείες κάθε πρωί και στη συνέχεια συμμετέχω στην κατασκοπεία του αντιπάλου, αλλά δεν μπορώ να πάρω μέρος στην προπόνηση και οι μέρες κυλάνε αργά.

Ελπίζω αυτό το διάστημα να περάσει γρήγορα και να επιστρέψω γρήγορα. Δεν μπορώ να ξέρω ακόμα το πότε θα γυρίσω στη δράση, καθώς αυτό εξαρτάται από τον τρόπο που θα αντιδράσει ο ώμος μου στις θεραπείες, αλλά ελπίζω να είμαι έτοιμος στα πλέι οφ.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ για τον τρόπο που μου φέρονται μετά τον τραυματισμό μου. Όλοι ενδιαφέρονται για την κατάσταση μου και με κάνουν να αισθάνομαι πάρα πολύ καλά!

Η ομάδα έχει μπροστά της ένα δύσκολο παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Έχουμε πολλά μαζεμένα παιχνίδια, υπάρχει κούραση, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι θυμόμαστε πολύ καλά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι, πόσο δυνατός αντίπαλος είναι τα Τρίκαλα και τα παιδιά πιστεύω θα κάνουν αυτό που πρέπει για να έρθει η νίκη."

Διαβάστε ακόμη...