"Να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας"

O Aπόλλωνας Τσόχλας εκπροσωπώντας του συμπαίκτες του μίλησε στη Media Day της ΚΑΕ, ενόψει του αγώνα με την Τενερίφη...
"Να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας"

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τις δυσκολίες του αγώνα με την Τενερίφη: "Σίγουρα το να παίζεις με τον πρωτοπόρο της Ισπανίας είναι ένα δύσκολο ματς, παρόλα αυτά πιστεύω πως αν είμαστε συγκεντρωμένοι, θα μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί αύριο (28/2), και γιατί όχι να πάρουμε τη νίκη στην έδρα μας"

Για το αν θεωρεί ταβάνι την πρόκριση επί της Παρτιζάν ή ισχύει το τρώγοντας ανοίγει η όρεξη: "Και τα δύο"

Σε ερώτηση για το ποιο θεωρεί το δυνατό σημείο της Τενερίφη, απάντησε: "Τον πλουραλισμό της, είναι μια εξαιρετική ομάδα που δε βασίζεται σε δυο τρεις συγκεκριμένους παίκτες, παίζουνε 12 παίκτες, σκοράρουν όλοι τους. Προχτές έβαλε 85 πόντους και ο πρώτος σκόρερ είχε 12, ενώ είχαν σκοράρει όλοι! Είναι μια ομάδα η οποία δίνει πάρα πολλές ασίστς, παίζει πολύ όμορφο μπάσκετ, παίζει γρήγορα, δεν είναι τυχαία πρώτη στην Ισπανία όπως είπαμε πριν. Παρόλα αυτά έχουμε συζητήσει τον τρόπο με τον οποίον θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε και άμα μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο μας, πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε"

Τι θα έλεγε στον Μπόγρη αν τον έβλεπε πριν το παιχνίδι: "Τον έχω δει ήδη, δεν μπορώ να σας πω τι του είπα (γελώντας)"

Όσο για το πως είναι η ομάδα από ανάσες: "Από ανάσες είμαστε μια χαρά. Θα μας λείψει σίγουρα πάρα πολύ ο Sibert, είμαστε πολύ στενοχωρημένοι όλοι για τον τραυματισμό του, έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του και δεν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε απουσίες και ειδικά από το συγκεκριμένο παιχνίδι από άποψη τακτικής, στερούμαστε έναν τόσο καλό σουτέρ. Δυστυχώς έτσι είναι το μπάσκετ, θα προσπαθήσουμε να αναπληρώσουμε οι υπόλοιποι το μεγάλο αυτό κενό"

Για το αν ενοχλήθηκε από κάποια πράγματα που έγιναν στο παιχνίδι με την αεκ στο ΟΑΚΑ: "Πολλά με πείραξαν, αλλά τα αφήνουμε πίσω και πάμε στο επόμενο παιχνίδι"

Για το πόσο πιο ωραία αισθάνεται ένας παίκτης παίζοντας σε γεμάτο γήπεδο: "Σίγουρα είναι το αυτονόητο ότι όλοι θα ήθελαν να είναι γεμάτο το γήπεδο, ελπίζω ο κόσμος να ανταποκριθεί αύριο στο κάλεσμά μας, όλος ο μπασκετικός κόσμος, γιατί πιστεύω ότι η Τενερίφη είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι για να το παρακολουθήσουν όλοι οι μπασκετικοί φίλαθλοι"

Για το αν υπάρχει κάποιος παίκτης της ισπανικής ομάδας που του έκανε εντύπωση, απάντησε: "Ο Μπόγρης ... Σίγουρα έχουν πάρα πολύ καλούς παίκτες, ο White είναι πάρα πολύ καλός από τους γκαρντ, o Doornekamp είναι κινητήριος μοχλός από τους φόργουορντ, αλλά όπως είπα πιο πριν δεν έχουνε έναν ή δύο παίκτες να στηρίζουν το παιχνίδι τους, είναι ομάδα που μπορεί να ανταποκριθεί οποιοσδήποτε και αν δεν παίξει καλά "

Διαβάστε ακόμη...