"Ελπίζουμε να φέρουμε τον κόσμο την Τρίτη"

Ο Νίκος Σταυρόπουλος σε δηλώσεις του μετά την επιστροφή της ομάδας μπάσκετ από το Βελιγράδι, δήλωσε...
"Ελπίζουμε να φέρουμε τον κόσμο την Τρίτη"

Σε ερώτηση αν περιμένουν την Τρίτη την ανταπόκριση του κόσμου, είπε: "Πολύ ωραία ερώτηση γιατί οι δύο ξένοι μας, τα γκαρντ, είπαν αυτό το πράγμα, το πόσο ωραίο είναι να παίζεις σε τόσο μεγάλο γήπεδο με τόσο κόσμο! Είναι κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι περίφημα!  Πόσω μάλλον να παίζαμε στην Ελλάδα. Είχαμε τον ίδιο κόσμο με το μέρος μας, αυτά είναι λόγια των παικτών, άρα καταλαβαίνετε ποια είναι η ψυχολογία τους! Εμείς κάναμε την υπέρβαση! Παρτιζάν, δύσκολη ομάδα, brant name τεράστιο στην Ευρώπη, περάσαμε δια πυρός και σιδήρου στην κυριολεξία, ελπίζουμε να φέρουμε τον κόσμο μαζί μας την Τετάρτη".

Και συνέχισε λέγοντας: "Ξέρετε αυτά τα παιχνίδια, τα νοκ άουτ, είναι ιδιαίτερα παιχνίδια. Από την εμπειρία μου σας το λέω και εντός έδρας και εκτός έδρας είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Θέλουν τελείως διαφορετική αντιμετώπιση από πλευράς ψυχολογίας και προετοιμασίας! Πνευματικής προετοιμασίας. Νομίζω θα κάνουμε δουλειά και σε αυτό το κομμάτι για να δούμε το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για την ομάδα και για τα παιδιά μας."  

Όσο για το αν βγήκε κάποια νοσταλγία από το χτεσινό παιχνίδι: "Εντάξει, εγώ όταν είδα το γήπεδο απ' έξω, θυμήθηκα πολλά! Τα νιάτα μου, την πίεση, τον κόσμο, αναμνήσεις πολλές, σίγουρα. Όταν είσαι στο παρκέ αθλητής και έχεις περάσει από τέτοια κατάσταση που είναι τα συναισθήματα χαράς, λύπης στενοχώριας, τι θα γίνει στο ημίχρονο, το θα γίνει στο 2ο, αν αντέξω, αυτά είναι συναισθήματα που σκέφτεται ο αθλητής. Χτες τα ένιωσα ξανά πάλι, τα χέρια μου είχαν ιδρώσει -σας ενημερώνω- πριν το παιχνίδι! Το είπα και στον Τέλη ότι ίδρωσαν. Συνήθως τα χέρια μου ίδρωναν όταν έπαιζα δύσκολα παιχνίδια"

Δείτε photos από την άφιξη της αποστολής...

Διαβάστε ακόμη...