«Θέλουμε πολύ την πρόκριση»

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου λίγο πριν την έναρξη της τελευταίας προπόνησης του ΠΑΟΚ στη “Hala Pionir” εν όψει του επαναληπτικού με την Partizan για τα play offs του Basketball Champions League.
«Θέλουμε πολύ την πρόκριση»

O αρχηγός του ΠΑΟΚ τόνισε ότι η ομάδα προετοιμάζεται χωρίς να σκέφτεται τα  ενδεχόμενα προβλήματα της Partizan, καθώς όλοι θέλουν πολύ να πάρει η ομάδα την πρόκριση.

Για τα προβλήματα της Partizan: «Τα πράγματα είναι σίγουρα δύσκολα για αυτούς. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά να είναι καλά. Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό το κομμάτι, γιατί δεν ξέρουμε και τα ακριβώς συμβαίνει. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας και να κάνουμε αυτά που δουλέψαμε μέσα στο γήπεδο για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και την πρόκριση στην επόμενη φάση, την οποία θέλουμε πάρα πολύ.

Για την προετοιμασία της ομάδας σε σχέση με τις απουσίες της Partizan: «Είναι καλό να μην έχουμε δεύτερες σκέψεις στο μυαλό μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο τι πρέπει να κάνουμε. Εμείς προετοιμαστήκαμε σαν να πρόκειται να τους αντιμετωπίσουμε πλήρεις και δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο».

Για το αν βοηθάει σε κάτι το πρώτο παιχνίδι: «Είδαμε τι κάναμε σωστά και τι κάναμε λάθος. Προσπαθήσαμε να βελτιωθούμε σε αυτά που κάναμε λάθος και να κάνουμε ακόμα καλύτερα τα καλά που κάναμε στο πρώτο παιχνίδι».

Για το αν δημιουργεί πίεση στους παίκτες του ΠΑΟΚ η κατάσταση της Partizan: «Δεν χρειάζεται να κάνουμε τέτοιες σκέψεις χωρίς λόγο. Υπάρχει, άλλωστε, περίπτωση να παίξουν όλοι».

Για το κλειδί της αναμέτρησης: «Σίγουρα μέσα στο γήπεδο τους που θα είναι γεμάτο, θα βγάλουν  πάρα πολλή ενέργεια. Ήδη το κάνουν άλλωστε. Εμείς θα πρέπει να αντιδράσουμε σε αυτό και να ανταπεξέλθουμε στην πίεση που θα μας βάλουν».

Για το γεγονός ότι θα αγωνιστεί σε ένα τόσο ιστορικό γήπεδο, όπως η “Hala Pionir”: «Σε όλους τους παίκτες αρέσουν τέτοια παιχνίδια και τέτοια γήπεδα. Έτσι και εγώ θα το απολαύσω το παιχνίδι. Το περιμένω πως και πως»

Διαβάστε ακόμη...