"Πηγαίνουμε για να κερδίσουμε"

Δηλώσεις πριν την αναχώρηση της ομάδας μπασκετ για το Βελιγράδι έκανε ο Απόλλων Τσόχλας
"Πηγαίνουμε για να κερδίσουμε"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ρεβάνς με την Παρτιζάν: «Σίγουρα είναι ένα ματς που κρίνει την πρόκριση. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, μας δίνει το δικαίωμα να σκεφτούμε ότι με μια νίκη μπορούμε να προκριθούμε. Όλο αυτό είναι στο μυαλό μας και πάμε με αυτόν τον στόχο στο Βελιγράδι».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει την υπέρβαση: «Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε φαβορί εμείς. Χάσαμε μέσα στην έδρα μας, αλλά όπως είπα και πριν πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και πάμε για να κερδίσουμε».

Για το αν μπορούν να επαναλάβουν εκτός έδρας νίκες όπως και στη φάση των ομίλων: «Σίγουρα αν μπορέσουμε να επαναλάβουμε μια εμφάνιση όπως με την Βέντσπιλς, για εμάς θα είναι το καλύτερο, αλλά είναι διαφορετικό ματς και περιμένουμε να δούμε πως θα είναι και η αντίπαλη ομάδα, γιατί έχει και κάποιες απώλειες, να δούμε πως θα εμφανιστεί».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να κερδίσει την Παρτιζάν: «Πρέπει να είμαστε λίγο καλύτεροι στην επίθεση. Είχαμε κάνει αρκετά λάθη στο πρώτο ματς, δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Πιστεύω θα παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Για το ότι είναι πιο ξεκούραστοι από την Παρτιζάν: «Μας δίνει αισιοδοξία, η εικόνα που είδαμε χθες στον τελικό του σερβικού Κυπέλλου, καθώς δεν ήταν η ομάδα που αντιμετωπίσαμε εμείς. Αλλά όπως είπα και πριν δεν ξέρουμε πως θα παρουσιαστεί στο ματς με εμάς».

Για το ότι τα προβλήματα της Παρτιζάν, μπορούν να την συσπειρώσουν: «Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να τους υποτιμήσουμε. Είναι πολύ έμπειρη ομάδα, έχει κάποιους καλούς παίκτες. Πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό, να περιορίσουμε τα ατού τους και αν τα καταφέρουμε πιστεύω θα γυρίσουμε νικητές».

Διαβάστε ακόμη...