«Τελικός με Παρτιζάν»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατζίδης και μίλησε για τον ΠΑΟΚ και γενικότερα για το μπάσκετ στην Ελλάδα.
«Τελικός με Παρτιζάν»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό. Κρίθηκε σε υψηλό σκορ, με καλές επιλογές και εναλλαγές του σκορ. Το Λαύριο είναι πολύ φορμαρισμένο, έχει μια ομάδα ποιοτική και όταν παίζει και χωρίς άγχος μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Ήταν εύστοχοι αλλά η ομάδα μας έμεινε ψύχραιμη. Ήρθαμε από μια ήττα από τον Απόλλωνα αλλά είχαμε την ηρεμία να παίξουμε έναν δύσκολο αντίπαλο και να καταβάλουμε έναν εύκολο αντίπαλο. Μια ομάδα με έξι Αμερικάνους σε μια καλή μέρα, μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε».

Για τη τέταρτη θέση:

«Είναι ο στόχος μας, πρέπει να παλέψουμε για αυτό και είναι στις δυνατότητες της ομάδας. Κουβαλάμε πολύ κούραση, δεν έχουμε σταματήσει και πιστεύω πως θα ανταπεξέλθουμε».

Για τους παίκτες που έχουν αποκτηθεί:

«Υπάρχουν κάποια παιδιά που είναι εξαιρετικά. Τον Κλάντον τον μαθαίνει όλη η Ελλάδα και όλη η Ευρώπη και εχθές πέτυχε το έκτο του double-double στο πρωτάθλημα. Είναι και άλλα παιδιά όπως ο Σάιμπερτ που έβγαλε την ομάδα από την δύσκολη θέση αλλά και ο Πέινερς που είναι αποκάλυψη. Ο Μακ Φάντεν έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία. Υπάρχει το θέμα του Μιλιένοβιτς και το παιδί ταλαιπωρείται από τραυματισμούς και πολλά προβλήματα. Υπάρχουν Έλληνες παίκτες όπως ο Μαργαρίτης, ο Τσόχλας, ο Κόνιαρης και ο Χρυσικόπουλος που μας βοηθάνε να ξεπεράσουμε πολλά εμπόδια».

Για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια:

«Υπάρχει το ματς με τη Παρτιζάν και μετά με την ΑΕΚ και είναι δύο πολύ σπουδαία ματς. Είναι μια ωραία και δύσκολη ομάδα και ελπίζω να έχουμε θετικά αποτελέσματα. Ειδικά το ματς με τη Παρτιζάν είναι τελικός και έχουμε την ηρεμία των πέντε-έξι ημερών να προετοιμαστούμε. Θα βρεθούμε στο Βελιγράδι και θα παίξουμε σε μια γιορτή».

Για τον τελικό Άρης – Παναθηναϊκός:

«Είναι πολύ σημαντικό και ευχάριστο που υπάρχει ένας τέτοιος τελικός στη Θεσσαλονίκη. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έχουν πάντα πολύ καλύτερο ρόστερ αλλά τους έχουμε δει να λυγίζουν από ομάδες όπως ο Άρης και ο ΠΑΟΚ. Είναι ένας τελικός, δεν υπάρχει προγνωστικό και αν ο Παναθηναϊκός έρθει για ένα εύκολο ματς θα είναι καταδικασμένος. Είναι ένα ωραίο παιχνίδι και ελπίζω να πάνε όλα καλά στη διεξαγωγή για να μπορούμε ως Θεσσαλονίκη να παίρνουμε τέτοιους αγώνες».

Για τα όσα έγιναν με την επιλογή του γηπέδου:

«Αυτό που έγινε φέτος είναι ένα πολύ καλό μάθημα και για την ομοσπονδία που θα πρέπει να πάρει αποφάσεις για τον τρόπο και τον τόπο διεξαγωγής του κυπέλλου. Υπάρχει χρόνος να συνεργαστούν όλες οι ομάδες και να δεσμευτούν όλοι για να πάρουν κάποιες αποφάσεις και μετά να τις σεβαστούν και να τις τηρήσουν. Από τη στιγμή που τελειώσει το κύπελλο έχουμε τον χρόνο να εξελίξουμε το κύπελλο σε κάτι όμορφο».

Διαβάστε ακόμη...