"Νιώθω πολύ καλά που είμαι εδώ"

Εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του, ο Ουίλιαμ Χάτσερ, ανέφερε στις δηλώσεις του ...
"Νιώθω πολύ καλά που είμαι εδώ"

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στη Θεσσαλονίκη, μου αρέσει πάρα πολύ η πόλη, νιώθω σαν το δεύτερο σπίτι μου. Έχω πολλές καλές αναμνήσεις από αυτό το γήπεδο, κάποιες δύσκολες ήττες, κάποιες μεγάλες νίκες και γενικά νιώθω πολύ καλά που είμαι εδώ. Όσον αφορά το παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα, έχει κάνει κάποιες καλές νίκες, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Champions League, περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι. όπως και όλα τα ευρωπαϊκά του ΠΑΟΚ και είμαστε έτοιμοι για αύριο."

Σε ερώτηση αν έχουν αλλάξει τα καλάθια ...: "Δεν έχουν αλλάξει, έχω ακόμη καλό ποσοστό, αύριο κάποιος θα με παίζει και άμυνα οπότε δεν θα είναι το ίδιο. Αισθάνομαι ότι ήμουν εδώ πριν λίγες μέρες και έκανα προπόνηση, δεν μου φαίνεται ότι έχει περάσει τόσος πολύς χρόνος, νιώθω πολύ καλά και έχω ένα καλό προαίσθημα για αύριο, ότι θα είμαι καλός."

Όσο για το τι του είπαν οι γνωστοί του στον ΠΑΟΚ: "Δεν έχω δει ακόμη τον κόουτς, έχω με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη και τον Απόλλωνα Τσόχλα το πρωί, μίλησα με κάποια μέλη του τεχνικού επιτελείου, ήταν πολύ ωραία, ήταν πολύ χαρούμενοι που με έβλεπαν όπως κι εγώ, σαν να  είχα να δω κάποιο μέλος της οικογένειας για κάποιο διάστημα και γι' αυτό είμαι πολύ χαρούμενος." 

Για το αν θα προλάβει να πιει ένα  καφέ μετά το παιχνίδι: "Μπορεί την Πέμπτη, αύριο δεν θα έχω πολύ χρόνο"  

 

Διαβάστε ακόμη...