"Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη ..."

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο Αντώνης Κόνιαρης, ενόψει του αυριανού (8/2) αγώνα για τα play offs του Basketball Champions League, με αντίπαλο την Παρριζάν...
"Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη ..."

Αρχικά για το παιχνίδι ανέφερε: "Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή, πολύ συγκεντρωμένοι, περισσότερο από κάθε άλλο παιχνίδι, να είμαστε πολύ δυνατοί στην άμυνα, πιστεύω πως αυτή θα μας δώσει τη νίκη στο τέλος, όπως σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε πάει κοντά στο σκορ με τον αντίπαλο"

Για το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ από την Παρτιζάν, δήλωσε: "Είναι μια ομάδα η οποία τρέχει πολύ στο transition, είναι πολύ δυνατοί, έχουν ψηλά κορμιά, θέλουν να πάνε κοντά στο καλάθι και αυτό πρέπει να το σταματήσουμε, κρατώντας τους μακριά από το καλάθι. Από εκεί και πέρα πιστεύω πως κι εμείς αν κάνουμε αυτά που είπε ο προπονητής θα είμαστε πολύ καλά"

Για την ιδιαιτερότητα των διπλών αγώνων, υπογράμμισε: "Δεν σκεφτόμαστε τους διπλούς αγώνες αλλά μόνο τη νίκη στον αυριανό, τίποτε άλλο" 

Για το αν η νίκη επί του Αρη έδωσε αυτοπεποίθηση στην ομάδα: "Νιώθουμε πιο αισιόδοξοι, αλλά ίδια ομάδα είμαστε, είτε χάναμε είτε κερδίζαμε στο ίδιο παιχνίδι θα παίζαμε δεν θα άλλαζε κάτι. Πιστεύω όμως ότι είναι καλό που κερδίζουμε αυτά τα δύσκολα παιχνίδια"

Για το αν "έχει" τον Χάτσερ, είπε: "Θα το δούμε στο παιχνίδι"

Για το αν η ομάδα έκανε έξτρα προπόνηση στα τρίποντα: "Τώρα βάζουμε πολλά (γέλια), όπως μπορείτε να δείτε αν γυρίσετε τις κάμερες από την άλλη πλευρά..."

Γι τη δική του φετινή παρουσία στην ομάδα, καθώς παίζει περίπου 20 λεπτά σε κάθε παιχνίδι: "Θα ήμουν ικανοποιημένος αν η ομάδα πήγαινε καλά όσο και να έπαιζα. Χαίρομαι που βοηθάω τόσο πολύ, χαίρομαι πολύ" 

Όσο για τις καλές σχέσεις των ΠΑΟΚτσήδων με τους Παρτιζάνους και το κλίμα που δημιουργεί αυτό στα αποδυτήρια: "Το ένα κομμάτι με το άλλο δεν ξέρω αν έχει σχέση. Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με τους παίκτες της Παρτιζάν, οπότε το κλίμα είναι ίδιο. Ο κόσμος μπορεί να έρθει να το ευχαριστηθεί, αλλά στο τέλος πιστεύω πως θα θέλει να κερδίσουμε εμείς και όχι η Παρτιζάν, είμαι σίγουρος γι' αυτό "

Διαβάστε ακόμη...