Να κάνουμε όλους περήφανους

Διαβάστε τις δηλώσεις του Jordan Sibert από το προσωπικό του blog στο site του ΕΣΑΚΕ, εν όψει του ντέρμπι με τον 'Αρη
Να κάνουμε όλους περήφανους

Γεια σας,

Ήταν μία διαφορετική εβδομάδα. Κάναμε μία κακή ήττα στο Ρόδο στο παιχνίδι με τον Κολοσσό, την αναλύσαμε και είδαμε τα λάθη μας. Μετά από καιρό δεν είχαμε και δεύτερο παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα και το ενδιαφέρον μας επικεντρώθηκε στο παιχνίδι με το Άρη.

Είναι ένας αγώνας όπου επικρατεί τρέλα. Το θυμάμαι και από το πρώτο παιχνίδι. Όλες τις ημέρες πριν τον αγώνα, μέσα στο παιχνίδι, αλλά και μετά. Υπάρχει μεγάλη ιστορία που ακολουθεί και τις δύο ομάδες, αλλά και το συγκεκριμένο παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι μετά τη νίκη μας στο γήπεδό τους, θα έρθουν σε αυτό το παιχνίδι με ότι έχουν για να πάρουν τη ρεβάνς. Θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι και σίγουρα εμείς θέλουμε να προστατεύσουμε την έδρα μας.

Θα είναι βεβαίως ένας διαφορετικός αγώνας, αλλά θα υπάρχουν ομοιότητες, όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες, θα παίξουν για πρώτη φορά σε ένα τέτοιο ματς. Ξέρω ότι ο αντίπαλός μας έχει κάνει ορισμένες πολύ σημαντικές προσθήκες, αλλά επιμένω ότι το βασικό είναι πως θα αγωνιστούμε εμείς. Και συνεχίζω να πιστεύω, ότι όπως σας έγραψα και από το πρώτο μου blog, αυτή η ομάδα είναι φτιαγμένη για πολεμιστές. Το δείξαμε στο πρώτο παιχνίδι, πρέπει να κάνουμε το ίδιο και τώρα.

Ξέρω ότι πολύς κόσμος συζητά από τώρα και για το παιχνίδι με την Παρτιζάν, το έχουμε συζητήσει κι εμείς μέσα στην ομάδα, αλλά το μόνο που μας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή είναι ο αγώνας με τον Άρη. Είναι ένα τεράστιο και πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ειδικά μετά τη νίκη μας στο γήπεδό τους.

Εμείς θέλουμε μέσα στο γήπεδό μας, στο σπίτι μας, μπροστά στους φιλάθλους μας, να διπλασιάσουμε τις νίκες. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι. Είμαστε ενθουσιασμένοι και θέλουμε να τους κάνουμε όλους περήφανους.

Διαβάστε ακόμη...