«Πρώτα ο Κολοσσός…»

Η αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στη Ρόδο, ενόψει του αυριανού πολύ σημαντικού αγώνα με τον Κολοσσό H Hotels, που θα διεξαχθεί στο Βενετόκλειο στις 5μ.μ. για την 15η αγωνιστική της Basket League.
«Πρώτα ο Κολοσσός…»

Η κλήρωση του Basketball Champions League ήταν λογικό να βρεθεί στο επίκεντρο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της ομάδας, πολύ περισσότερο από την στιγμή που η άφιξη της αποστολής στη Ρόδο συνοδεύτηκε και με την χρονική στιγμή που βγήκε το ζευγάρι του ΠΑΟΚ με την Partizan.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος αναφερόμενος στο αποτέλεσμα της κλήρωσης, δεν θέλησε να μείνει για πολύ σε αυτό, βάζοντας συγκεκριμένες προτεραιότητες... «Αντιλαμβάνομαι το κλίμα που υπάρχει και τι μπορεί να σημαίνει να διεξαχθούν παιχνίδια σε γεμάτα γήπεδα και σε όμορφη ατμόσφαιρα. Αυτό είναι κάτι που όλοι θέλουμε, αλλά βλέποντας το αγωνιστικό κομμάτι, σίγουρα, όταν θα έρθει η ώρα να ασχοληθούμε με την Partizan, θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τρομερά δύσκολα παιχνίδια με έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. Η δύναμη της έδρας τους μπορεί να αλλάξει ισορροπίες, αλλά αυτά είναι θέματα που θα δούμε όταν θα έρθει η ώρα. Έχουμε πολύ σημαντικά και πολύ δύσκολα παιχνίδια μέχρι τότε, ξεκινώντας από τον αγώνα με τον Κολοσσό. Πρόκειται για μία εξαιρετική ομάδα. Το επιβεβαιώνει η βαθμολογική του θέση, το πολύ σκληρό και αποτελεσματικό μπάσκετ που παίζει και υπάρχουν πολλά παραδείγματα αγώνων που έδειξε ο Κολοσσός πόσο δυνατός είναι.

Πιο πρόσφατο το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Έχει έναν εξαιρετικό παίκτη στην περιφέρεια, τον Releford που καθοδηγεί την ομάδα, οργανωτικά και στο σκοράρισα, έχει παίκτες σκληρούς και πολύ αθλητικούς κάτω από τα καλάθια, όπως ο MVP του πρώτου γύρου Reddick, υπάρχουν παίκτες με εμπειρία όπως ο Βασιλόπουλος, αλλά και εξαιρετικά επικίνδυνοι από μακρινή απόσταση. Μιλάμε για ένα γεμάτο ρόστερ με πολλούς και καλούς Έλληνες και ξένους παίκτες. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και να έχουμε σωστές αντιδράσεις στην άμυνα και υπομονή στην επίθεση. Προερχόμαστε από μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη και μία καλή εμφάνιση, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό. Το μυαλό μας πρέπει να είναι μόνο στο παιχνίδι με τον Κολοσσό. Όσο μεγαλύτερο είναι το διάστημα που θα έχουμε καλή απόδοση στο παιχνίδι, τόσο πιο κοντά θα είμαστε στο στόχο μας, σε ένα γήπεδο που πάντα έχουμε την συμπαράσταση των φιλάθλων μας, αλλά και πάντα συναντάμε μεγάλες δυσκολίες».

Διαβάστε ακόμη...