Το… γλυκό ταξίδι και η συγκέντρωση

Ο Jordan Sibert, μέσα από το προσωπικό του blog στη σελίδα του ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε τόσο στη νίκη στη Λετονία, όσο και στο σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό...
Το… γλυκό ταξίδι και η συγκέντρωση

Γεια σας και πάλι,

Έχουμε επιστρέψει από ένα δύσκολο και μακρινό ταξίδι. Η επιστροφή πάντως, ήταν ευχάριστη, αφού είχαμε πάρει τη νίκη. Πάντα όταν γυρίζεις από ένα εκτός έδρας ματς έχοντας νικήσει, η απόσταση φαίνεται μικρότερη και το ταξίδι είναι πιο...γλυκό.

Στη Λετονία κάναμε ένα πολύ παιχνίδι, καθώς είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας και ήμασταν εξαιρετικοί στην άμυνα. Ειδικά η άμυνα, μας βοήθησε πολύ, καθώς ξέρουμε ότι αυτή είναι το... μυστικό για να παίρνουμε τις νίκες.

Κάναμε ίσως την καλύτερη μας φετινή εμφάνιση σε ένα κρίσιμο παιχνίδι και στόχος μας είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στην άμυνα και γενικά σε όσα δουλεύουμε με τον κόουτς στην προπόνηση. Αν κάνουμε αυτά που πρέπει, μπορούμε να πετύχουμε πολλά φέτος.

Προερχόμαστε από δύο συνεχόμενες νίκες, μέσα από τις οποίες δείξαμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και αυτό που θέλουμε, είναι να διατηρήσουμε το μομέντουμ και να συνεχιστούν τα καλά αποτελέσματα και στα επόμενα παιχνίδια.

Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγώνα με τον Κολοσσό. Το μυαλό μας πρέπει να είναι πάντα στον επόμενο αγώνα. Ό,τι είναι να γίνει στο Basketball Champions League, θα γίνει. Δουλειά μας είναι να επικεντρωθούμε στον αγώνα του Σαββάτου στη Ρόδο και να σκεφτούμε την Ευρώπη όταν έρθει εκείνη η ώρα.

Διαβάστε ακόμη...