"Έχουμε την τύχη στα χέρια μας"

Τη σημασία  της νίκης επί της Oldenburg, τόνισε στις δηλώσεις του ο  Ανδρέας Γλυνιαδάκης, στο πλαίσιο της "Media Day" του ΠΑΟΚ ...
"Έχουμε την τύχη στα χέρια μας"

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι: "Σίγουρα είμαστε σε ένα καλό σημείο αυτή τη στιγμή, έχουμε και τον Μάκφαντεν ο οποίος μας βοηθάει στο σκοράρισμα περισσότερο από πριν, κάτι που είχαμε ανάγκη σε κάποιες στιγμές του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα, το αυριανό παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε ομαδικά, είναι μια ομάδα πάρα πολύ καλή, τρέχει στο ανοικτό γήπεδο, έχει παιδιά να σκοράρουν. Πρέπει να παίξουμε ομαδικά γιατί είναι πολύ κρίσιμο παιχνίδι για μας. Θέλουμε να περάσουμε στη δεύτερη φάση 100%, και μόνο με νίκη αύριο μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια μέχρι στιγμής, είναι ξεκάθαρο αυτό, έχουμε την τύχη στα χέρια μας και θέλουμε να κάνουμε αυτό που πρέπει για να είμαστε στον επόμενο γύρο"

Για το αν περιμένει κάτι διαφορετικό από τον αντίπαλο σε σχέση με το ματς της Γερμανίας, είπε: "Δεν θεωρώ ότι αντίπαλος έχει αλλάξει τίποτε ή παίζει διαφορετικά εκτός έδρας. Είναι μια ομάδα που τρέχει στο ανοικτό γήπεδο, έχει παιδιά που σκοράρουν από έξω, ποστάρουν, έχει ισορροπία στο παιχνίδι της, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί και να κερδίσουμε παίζοντας ομαδικά".

Για το ότι η Oldenburg έχει 3 στα 3 με τον ΠΑΟΚ τον τελευταίο χρόνο: "Όχι δεν με προβληματίζει αυτό, θεωρώ πως παίζουμε καλύτερα στην έδρα μας, από ότι εκτός έδρας και αυτό το στοιχείο θέλουμε να το χρησιμοποιήσουμε την Τετάρτη. Δεν υπάρχει άγχος, απλά είναι ξεκάθαρο ότι με νίκη είμαστε στο δεύτερο γύρο"

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει γιατί ο ΠΑΟΚ παίζει καλύτερα εντός έδρας, είπε: "Οι περισσότερες ομάδες παίζουν καλύτερα εντός έδρας, είναι το γήπεδο που κάνεις προπόνηση, είναι ο κόσμος, οι συνθήκες που σε βοηθάνε, είσαι στο σπίτι σου και δεν έχεις να σκεφτεί για τίποτα. Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες, αλλά και εμάς μας έχει βοηθήσει μέχρι στιγμής".

Διαβάστε ακόμη...