Ο Παντελής Μπούτσκος για τον αγώνα με την Asvel

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι στη Γαλλία, ετοιμάζεται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας χρονιάς με την Asvel και ο άμεσος συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου, προπονητής Παντελής Μπούτσκος,
Ο Παντελής Μπούτσκος για τον αγώνα με την Asvel

αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα, τόνισε:

"Είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι σε ενέργεια και συγκέντρωση. Οφείλουμε να περιορίσουμε τις δημιουργίες Hodge και Nelson στο transition και να ματσάρουμε την αθλητικότητα των αντιπάλων μας στα ριμπάουντ για να καταφέρουμε να έχουμε εμείς τον ρυθμό του αγώνα. Πρέπει να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα με υπομονή να τους φθείρουμε κοντά στο καλάθι ώστε να παράγουμε καταστάσεις που μας δίνουν πλεονέκτημα".

Από τον αγώνα με την Asvel ξεκινά ο ΠΑΟΚ την προσπάθειά του για το 2017, με νέο πρόσωπο τον Thad McFadden, τον Βαγγέλη Μαργαρίτη για πρώτη φορά σε εκτός έδρας αποστολή στο Basketball Champions League και τη μάχη της πρόκρισης και όπως τονίζει ο Παντελής Μπούτσκος... "Υπάρχει πολύ υψηλό κίνητρο και λόγω της μάχης για την πρόκριση αλλά και επειδή είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα. Οφείλουμε να το διαχειριστούμε και για την ένταξη του νέου μας παίκτη αλλά και την επανένταξη του αρχηγού μας για να έχουμε την κατάλληλη χημεία και να βρούμε τις ισορροπίες μας σαν ομάδα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".

Απόψε το βράδυ στις 20:30 (ώρα Ελλάδας), θα προπονηθεί για πρώτη φορά ο ΠΑΟΚ στο Astroballe, το γήπεδο της Villeurbanne, που θα διεξαχθεί αύριο το βράδυ ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Asvel για την 11η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Διαβάστε ακόμη...