"Stop στη Βιλερμπάν!"

Ο ΠΑΟΚ κάνει ποδαρικό στο 2017 στο Τσάμπιονς Λιγκ, με ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Βιλερμπάν
"Stop στη Βιλερμπάν!"

που θα πραγματοποιηθεί αύριο (4/1, 21:30), στο "Αστρομπάλ" της Λυών για την 11η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Δικέφαλος που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με τον Αμερικανό γκαρντ, Θαντ Μακ Φάντεν στη σύνθεση του, θέλει να πετύχει την έκτη νίκη του στη διοργάνωση που θα τον διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Για τον Βαγγέλη Μαργαρίτη αυτό είναι το πρώτο του ευρωπαϊκό ταξίδι για τη φετινή σεζόν λόγω του τραυματισμού που τον άφησε για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα, περίπου τριών μηνών εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο έμπειρος φόργουορντ πάντως μιλώντας στο www.athlenda.com τόνισε πως είναι απόλυτα έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό ώστε η ομάδα του να μπει με το... δεξί στη νέα χρονιά.

«Έχω κάνει πολλά ταξίδια με την ομάδα, οπότε η όλη διαδικασία της μετακίνησης δεν θα έπρεπε να μου προκαλεί αίσθηση, ωστόσο είναι το πρώτο μου ταξίδι για φέτος στην Ευρώπη κι αυτό το κάνει λίγο ξεχωριστό. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, από την στιγμή που είμαι έτοιμος, να δώσω το 100% για να κερδίσουμε. Αυτό είναι το πιο βασικό από όλα».

Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει, σύμφωνα με τον αρχηγό του, να μην επιτρέψει στους παίκτες της γαλλικής ομάδας να τρέξουν και να επιβάλλουν τον ρυθμό τους προκειμένου να έχει περισσότερες πιθανότητες να φύγει νικητής από τη γαλλική πόλη. «Εμείς πρέπει να σκεφτόμαστε το παιχνίδι και μόνο αυτό. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Είναι μία ομάδα που παίζει γρήγορα, όπως παίζουν γενικά οι ομάδες από τη Γαλλία. Τρέχουν πολύ στον αιφνιδιασμό και εμείς πρέπει να είμαστε σοβαροί, να μην κάνουμε λάθη στην επίθεση, ώστε να μην τους δώσουμε τη δυνατότητα να τρέξουν στον αιφνιδιασμό και να πετύχουν εύκολα καλάθια».

Ο Θαντ Μακ Φάντεν θα πραγματοποιήσει στην αυριανή αναμέτρηση το ντεμπούτο του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και όλες αυτές τις μέρες το βάρος δόθηκε στην όσο το δυνατόν πιο γρήγορη προσαρμογή του στο καινούργιο για εκείνον περιβάλλον:

«Όλοι μας προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε να μπει άμεσα στο πνεύμα της ομάδας. Είναι έμπειρος και θα προσαρμοστεί γρήγορα και θα μας βοηθήσει πολύ. Αυτή είναι η δική μου αίσθηση».

Μέρες που είναι ο 34χρονος παίκτης δεν παρέλειψε να κάνει τις ευχές του για το 2017

. «Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Πολλές νίκες και πολλές επιτυχίες στην ομάδα του ΠΑΟΚ και μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς».

Διαβάστε ακόμη...