Οι πρώτες δηλώσεις του Thaddus McFadden

Διαβάστε τις πρώτες δηλώσεις του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του ΠΑΟΚ, Thaddus McFadden
Οι πρώτες δηλώσεις του Thaddus McFadden

Αναλυτικά όλες οι δηλώσεις του McFadde

«Ξέρω τον Χάτσερ από το Μίσιγκαν. Είμαστε από την ίδια πόλη. Έχω μιλήσει μαζί του και είμαi πολύ χαρούμενος
που ήρθα στον ΠΑΟΚ»

Για το αν είχε επαφή με τον Γλυνιαδάκη με τον οποίο ήταν συμπαίκτης στο παρελθόν: Δεν έχουμε μιλήσει με τον Ανδρέα ακόμα, καθώς δεν ασχολείται πολύ με τα social media, αλλά με το που συαντηθούμε είμαι σίγουρος ότι θα πούμε πολλά

Για τον αγώνα με τη Βιλερμπάν: Μου φάνηκε αστείο όταν το άκουσα. Έρχομαι από τη Γαλλία και θα πάω ξανά να παίξω εκεί. Το ξεπέρασα γρήγορα και σκέφτομαι πως θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ και πως θα βοηθήσω εγώ για να κερδίσει.

Τι να περιμένουν από εκείνον: Σε όλη μου την καριέρα το πρώτο που έκανα ήταν να σκοράρω και είναι αυτό για το οποίο έγινα γνωστός. Παρ' όλα αυτά μπορώ να προσθέσω πολλά στο παιχνίδι μου. Μπορώ να παίξω και ως πλέι μέικερ και ως 2 και θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να κερδίσουμε ένα παιχνίδι και ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής. Αν χρειαστεί μπορώ να παίξω άμυνα και θα το κάνω , είμαι βέβαια πολύ επιθετικός και βγάζω πολύ ενέργεια στο παιχνίδι μου.

Για το ότι ήθελε να παίξει το τελευταίο παιχνίδι με την πρώην ομάδα του πριν έρθει στον ΠΑΟΚ: Η ομάδα στην οποία έπαιζα είχε μία ιστορία τραυματισμών, δεν ήταν πλήρης και δεν ήθελα να φύγω έχοντας αφήσει κακή εντύπωση. Ήθελα να φύγω με μία καλή εντύπωση και ήθελα να βοηθήσω πριν φύγω για να αφήσω την ομάδα με μία καλύτερη εικόνα.

Για το αν κάτι που έμαθε για τον ΠΑΟΚ έκανε πιο εύκολη την απόφαση του να έρθει στον «Δικέφαλο»: Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ γνωστή ομάδα σε όλη την Ευρώπη. Έχω ακούσει πολλά για τον ΠΑΟΚ. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αρκετά καλό και μπορεί να προσφέρει πολλά όπως και το Champions League. Ασχολούμαι και βλέπω το ελληνικό πρωτάθλημα. Με ενδιέφερε η παράδοση της ομάδας και του παιχνιδιού και αυτά με έκαναν να έρθω πιο εύκολα στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

Για την καθυστέρηση που υπήρξε στη μεταγραφή του επειδή απασχόλησε και το καλοκαίρι: Δε θέλω να ξανα φέρω τον Χάτσερ στη συζήτηση, αλλά εκείνος μιλούσε με εκπληκτικά λόγια για τον ΠΑΟΚ, τα οποία δεν ήταν καθόλου υπερβολικά ήταν η αλήθεια. Παινευόταν όπως έπρεπε για την ομάδα το καλοκαίρι. Ήθελα να έρθω το καλοκαίρι, όλα όμως γίνονται για κάποιο λόγο. Παρακολουθούσα παιχνίδια και τα σκορ της ομάδας και πιστεύω ότι ο Θεός με έφερε εδώ για κάποιον σκοπό.

Για το αν ανυπομονεί για το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: Για αυτό λατρεύω το μπάσκετ. Ξέρω ότι θα είναι το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και είναι κάτι που με ενθουσίασε γιατί είναι μία μεγάλη ομάδα. Έχω δει αγώνες με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και αποτελέσματα κοντινά για τον ΠΑΟΚ, στα οποία θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να κερδίσει.

Για το αν μπορεί να συνεννοηθεί στα ελληνικά: Ξέρω μερικές ελληνικές λέξεις όπως το καλημέρα και το καληνύχτα. Μπορώ να καταλάβω κάποια πράγματα στις συζητήσεις, αλλά δεν μπορώ να φτιάξω προτάσεις για να απαντήσω.

Διαβάστε ακόμη...