«Θέλαμε τον Μακ Φάντεν από το καλοκαίρι»

Ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατζίδης, μίλησε στον ArenaFM 89.4, ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και αναφέρθηκε στην μεταγραφή του Θαντ Μακ Φάντεν στον «Δικέφαλο».
«Θέλαμε τον Μακ Φάντεν από το καλοκαίρι»

Όσα είπε ο Τέλης Ζουρνατζίδης στον ArenaFM 89.4:

«Χρόνια πολλά σε όλους και κυρίως στους φίλους του ΠΑΟΚ»

Για την μεταγραφή του Μακ Φάντεν: «Ο Μακ Φάντεν ήταν ο βασικός μας στόχος για την θέση δυο από το καλοκαίρι. Τα πράγματα ήρθαν έτσι και δεν κατάφερε να έρθει στην ομάδα μας. Τώρα θέλαμε να ενισχύσουμε την ομάδα μας, έκατσε η περίπτωση του και δεν χρειαζότανε να ψάξουμε τίποτα. Είναι ένας παίκτης που έχουμε ψάξει πολύ, έχουμε πολύ καλές πληροφορίες για αυτόν. Όπου έχει παίξει είχε πολύ καλή παρουσία».

Είναι έτοιμος να παίξει; «Μέχρι και προχθές έπαιξε, έχει φουλ παιχνίδια, μεγάλη συμμετοχή και πολύ καλά νούμερα. Η ομάδα του δεν τα πήγαινε καλά και αυτός ήταν ο λόγος που έφυγε από εκεί. Η συνεργασία είναι μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Αυτό σημαίνει ότι κάποιος φεύγει; «Ναι, έχουμε ενημερώσει ότι αποτελεί παρελθόν ο Μπράιντ, ένα παιδί που προσπάθησε να ενταχτεί αλλά τα χαρακτηριστικά του και ο τρόπος που έπαιζε, δεν κατάφερε να μας δώσει αυτό που θέλαμε».

Διαβάστε ακόμη...