«Η ιστορία του ΠΑΟΚ έχει να δώσει πολλά»

Η ιστορία μένει, οι παλιοί θυμούνται και τιμώνται, οι νέοι μαθαίνουν.
«Η ιστορία του ΠΑΟΚ έχει να δώσει πολλά»

Με αυτό το σκεπτικό η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με τη σφραγίδα του Νίκου Σταυρόπουλου, δημιούργησε το εξαιρετικής ποιότητας φωτογραφικό λεύκωμα που αποτυπώνει την ιστορία της ομάδας από το 1926 μέχρι σήμερα και, με αφορμή τη σχετική παρουσίαση που έγινε την Πέμπτη (22/12), ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, τόνισε:

«Ηταν συγκλονιστική η παρουσίαση του λευκώματος. Ηταν κάτι μοναδικό, λίγες ομάδες έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν τέτοιο υλικό και να το παρουσιάσουν, δίνει αξία αυτή η δουλειά σε όλους αυτούς που έκαναν την ομάδα του ΠΑΟΚ μεγάλη. "Παντρεύει" το παρελθόν με το παρόν και αυτό είναι που θα δώσει και μέλλον στην ομάδα. Μου έκανε φοβερή εντύπωση το ότι όλοι οι άνθρωποι της πόλης και όχι μόνο, που πρόσφεραν στον ΠΑΟΚ αγωνιστικά, αυτήν τη στιγμή συσπειρώνονται και δίνουν το σύνθημα για οποιονδήποτε θέλει να ακολουθήσει αυτήν την πορεία, να δει τον ΠΑΟΚ και να γίνει ΠΑΟΚ».

Για το αν διακατέχεται από αίσθημα... ζήλιας, για το ότι δεν υπάρχει στο λεύκωμα δική του φωτογραφία, ο πολύπειρος σέντερ του «Δικεφάλου», επισήμανε:

«Πρέπει να δικαιούσαι να είσαι σε ένα τέτοιο άλμπουμ. Δε ζηλεύω που δεν υπάρχει δική μου φωτογραφία στο λεύκωμα. Η δική μου πορεία είναι διαφορετική, είμαι μερικούς μήνες στην ομάδα, δε δικαιούμαι να έχω φωτογραφία εκεί μέσα. Χαίρομαι πραγματικά, όμως, για όλους αυτούς που γνωρίζω και είναι εκεί και έχω παίξει μαζί τους είτε ως συμπαίκτης, είτε ως αντίπαλος. Θεωρώ πως η ιστορία του ΠΑΟΚ έχει να δώσει ακόμη πολλά περισσότερα».

Διαβάστε ακόμη...