"Να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά"

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης είναι έτοιμος να παίξει για πρώτη φορά φέτος σε ευρωπαϊκό παιχνίδι και μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου κατά τη διάρκεια της media day εν όψει του αγώνα με τη Varese για
"Να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά"

την 10η αγωνιστική του Basketball Champions League.

O αρχηγός του ΠΑΟΚ ανέφερε ότι είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα, ενώ τόνισε ότι δεν είναι ακόμα στο 100% από πλευράς φυσικής κατάστασης.

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, ειδικά από την στιγμή που είναι στην έδρα μας. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς η Varese είναι μια επικίνδυνη ομάδα που είναι πολύ καλή στο transition. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, προκειμένου να το κερδίσουμε».

Για την επιστροφή του: «Είναι το πρώτο μου ευρωπαϊκό παιχνίδι, ενώ και στο πρωτάθλημα δεν είχα μεγάλη συμμετοχή. Μπορεί να έχω αφήσει πίσω μου το θέμα του τραυματισμού μου, αλλά δεν είμαι ακόμα στο 100% από πλευράς φυσικής κατάστασης. Έχω δουλέψει εδώ και μια εβδομάδα και δουλεύω σκληρά προκειμένου να είμαι έτοιμος και να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο».

Για τα παιχνίδια που έχει χάσει η ομάδα στο τέλος: «Έχουμε χάσει πολλά παιχνίδια με αυτόν τον τρόπο. Δεν ξέρω αν είναι η απειρία ή η κούραση που έχει η ομάδα από τα συνεχόμενα ταξίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και τους τραυματισμούς. Όλα αυτά μαζί, μας έχουν φέρουν σε αυτό το σημείο. Επίσης, θεωρώ ότι πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση στο τέλος και να αποφεύγουμε τα λάθη».

Διαβάστε ακόμη...