"Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη"

Για την αναμέτρηση της Τετάρτης με την Βέντσπιλς, μίλησε στην Media Day της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο Σούλης Μαρκόπουλος.
"Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη"

Διαβάστε τα όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:

Για το παιχνίδι είπε: "Είναι δύσκολο παιχνίδι. Η Βέντσπιλς είναι μια καλή ομάδα, μια ομάδα που θέλει να περάσει στην επόμενη φάση, έχει ένα αρκετά καλό υλικό, έχει δύο Αμερικάνους οι οποίοι είναι καλοί παίκτες. Ο Deane είναι ένας πάρα πολύ καλός οργανωτής που ξέρει να διαβάζει πάρα πολύ καλά το παιχνίδι και μπορεί ανά πάσα στιγμή να δημιουργήσει κια για τον εαυτό του και για τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο Campbell είναι επίσης ένας πάρα πολύ καλός παίκτης που μπορεί να διεισδύσει σε οποιαδήποτε άμυνα. Γενικά είναι μια ομάδα που όταν βρεθεί ελεύθερος παίκτης σουτάρει έξω από τη γραμμή των τριών πόντων και στον αιφνιδιασμό ακόμη. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να μπορέσει να σταματήσει το γρήγορο παιχνίδι, να μην τους δώσει καθόλου χώρο να κινηθούν και επίσης μπορέσει να κλείσει την άμυνα του και να μην τους αφήσει να κάνους τις διεισδύσεις".

Για το παιχνίδι που παίξαμε παλιότερα με την ομάδα από την Λετονία σχολίασε: "Καμία σχέση. Κάθε παιχνίδι είναι τελείως διαφορετικό, ανάλογα με το ρόστερ που έχεις, ανάλογα φτιάχνεις και την ομάδα που θέλεις να έχεις. Νομίζω δεν υπάρχει καμία σύγκριση εκείνου του παιχνιδιού, με το αυριανό"

Για τους τραυματίες: "Αυτή τη στιγμή έχουμε τρεις απόντες, ευελπιστούμε αν μπορέσει κάποιος να αγωνιστεί για λίγο να φανεί αύριο. Μέχρι στιγμής αυτός που δείχνει ότι μπορεί να παίξει είναι ο Taylor, ο οποίος θα κάνει και σήμερα θεραπεία και αύριο το πρωί και αν αισθανθεί πως είναι καλύτερα το πόδι, παρόλο που είναι ελάχιστα πρησμένο, πιστεύω πως θα μπορέσει να αγωνιστεί".

Για το ότι η ομάδα έχει δύο νίκες σε έξι ματς και έχει μείνει λίγο πίσω υπογράμμισε: "Σίγουρα όταν έχεις χάσει ορισμένα παιχνίδια που έπρεπε να τα κερδίσουμε, η πίεση μεγαλώνει. Υπάρχουν όμως πολλά παιχνίδια ακόμη, που αν βρεθούμε σε καλή μέρα μπορούμε να τα κερδίσουμε και να ξαναμπούμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο. Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί και από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων".

Διαβάστε ακόμη...