«Βελτίωση με ομαδική δουλειά…»

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με ήττα την παρουσία του στο τουρνουά «Πέτρος Οικονομάκης» στο Ρέθυμνο και ο άμεσος συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου, Παντελής Μπούτσκος σχολίασε, αναφερόμενος στο παιχνίδι της ομάδας με τον Κολοσσό Ρόδου:
«Βελτίωση με ομαδική δουλειά…»

«Ήταν ένα καλό τεστ για να δούμε τις αδυναμίες μας σε άμυνα και επίθεση. Σε ποιους τομείς χρειάζεται να δώσουμε περισσότερη έμφαση. Σε αυτό το κομμάτι της προετοιμασίας οι ήττες περισσότερο ωφέλιμες από ότι οι νίκες, γιατί δείχνουν όλα εκείνα τα σημεία τα οποίας οφείλεις να βελτιώσεις. Πρέπει λοιπόν να κρατήσουμε αυτά τα οποία κάνουμε σωστά και να δουλέψουμε συγκεκριμένα πράγματα και αυτοματισμούς, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, με τον χρόνο να μας βοηθήσει να βελτιωνόμαστε για τις επίσημες υποχρεώσεις μας».

Σχολιάζοντας τα πολλά λάθη και τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ, ο κ. Μπούτσκος είπε: «Η στατιστική μας λέει ξεκάθαρα ότι δώσαμε πολύ περισσότερες κατοχές στον αντίπαλο με περίπoυ 20 λάθη κι άλλα τόσα επιθετικά ριμπάουντ, αλλά το θέμα για μας είναι, γιατί έγιναν όλα αυτά. Πρέπει να δούμε ότι χρειαζόμαστε περισσότερη επικοινωνία, θα πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι στην ίδια σελίδα, όλοι να εμπεδώσουν την ίδια φιλοσοφία, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση και με ομαδική δουλειά να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να βελτιωθούμε».

Διαβάστε ακόμη...