«Δεν έχασα ποτέ την πίστη για την ποιότητά μας»

Ο Αμερικανός μιλώντας στη «Μετροσπορτ» αναφέρθηκε στην εικόνα του ΠΑΟΚ στο προχθεσινό παιχνίδι και στον τρόπο με τον οποίο ήρθε η νίκη:
«Δεν έχασα ποτέ την πίστη για την ποιότητά μας»

«Δεν πιστεύω τόσο ότι δείξαμε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Θεωρώ ότι μερικές φορές χρειάζεται χρόνος όταν παίζεις σε ένα δύσκολο περιβάλλον και απέναντι σε μια καλή ομάδα για να προσαρμοστείς, να βρεις τον τρόπο με τον οποίο θα αμυνθείς και θα επιτεθείς. Δε βρήκαμε στο πρώτο ημίχρονο ελεύθερα σουτ, κάναμε λάθη και τους δώσαμε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Στο δεύτερο ημίχρονο τα αλλάξαμε όλα αυτά, παίξαμε με τον τρόπο που ξέρουμε, ευστοχήσαμε στα σουτ που ήραμε και τους βάλαμε σε συνθήκες πίεσης για να νικήσουμε. Ήταν σημαντικό πάντως το ότι μειώσαμε από τους 17 στους οχτώ πριν το τέλος του ημιχρόνου» είπε ο Χάτσερ και τόνισε: «Είμαι περήφανος για την ομάδα μου γιατί όλοι παραμείναμε αισιόδοξοι, όλοι πιστεύαμε στη νίκη ακόμη και όταν βρεθήκαμε πίσω με μία τόσο μεγάλη διαφορά».

Ο Χάτσερ εξέφρασε αρκετές φορές στη διάρκεια της σεζόν την πίστη του στην ομάδα και στην πρόκριση της στα ημιτελικά παρά τα αρκετά «στραβά» αποτελέσματα αλλά και το μειονέκτημα έδρας: «Νιώθω το ίδιο βέβαια και τώρα. Έχουμε δείξει πολλές φορές ότι μπορούμε να νικήσουμε τους πάντες. Είχαμε βέβαια κάποιες άσχημες ήττες. Δεν αμφέβαλλα όπως ποτέ για την ποιότητα της ομάδας μου».

Όσο για την αξία της νίκης στο ΟΑΚΑ: «Είναι μια μεγάλη επιτυχία όμως η σειρά παραμένει σειρά! Δεν μας εξασφαλίζει τίποτα η νίκη στην Αθήνα, θα πρέπει να νικήσουμε και το Σάββατο και για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρωτίστως να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να προετοιμαστούμε και να μην πανηγυρίσουμε γι' αυτό που κάναμε. Οι παίκτες της ΑΕΚ άλλωστε θα έρθουν για να παλέψουν για τις ζωές τους. Θα πρέπει να ετοιμαστούμε για ένα ακόμη σκληρό παιχνίδι» είπε και κατέληξε: «Είμαστε μαχητές. Βρεθήκαμε πολλές φορές σε αυτή τη θέση, στο Eurocup και στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Δεν τα παρατήσαμε όμως σε καμία περίπτωση με εξαίρεση ένα παιχνίδι στη Ρόδο με τον Κολοσσό. Σε όλα τα υπόλοιπα είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε, κάποιες φορές το κάναμε και κάποιες άλλες όχι. Εχουμε παίκτες-μαχητές που δεν τα παρατούν. Παίζουμε ο ένας για τον άλλον και βλέπουμε τι μπορούμε να πετύχουμε».

Διαβάστε ακόμη...