"Δικαίωση, αλλά η σειρά μόλις άρχισε"

Δικαιωμένος για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ δήλωσε ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ωστόσο πρόσθεσε πως τίποτα ακόμη δεν έχει κριθεί.
"Δικαίωση, αλλά η σειρά μόλις άρχισε"

Χαρούμενος για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ δήλωσε ο Μπάνε Πρέλεβιτς, αλλά δεν βιάζεται να πανηγυρίσει. Μιλώντας στο Goal ο πρόεδρος της ΚΑΕ ανέφερε πως η σειρά έχει δρόμο, ενώ τόνισε την ανάγκη να βοηθήσει ο κόσμος της ομάδας το «Δικέφαλο του Βορρά» μαζικά, αλλά με κόσμιο τρόπο το Σάββατο.

Αναλυτικά, ο Μπάνε Πρέλεβιτς μίλησε για:

-τη νίκη στο ΟΑΚΑ: «Συνηθίζω να λέω πως η χαρά είναι 30 λεπτά και η λύπη 15 μετά το ματς. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι, που είναι το Σάββατο. Η σειρά μόλις ξεκίνησε. Ως νίκη είναι μια δικαίωση για τους παίκτες και τον προπονητή. Η δικαίωση, αν θέλουμε να μιλάμε συνολικά για τη χρονιά, θα έρθει όταν θα τελειώσει η σειρά αγώνων»

-την ανατροπή του -17: «Είναι κάτι που έχει γίνει πολλές φορές φέτος, το μπάσκετ είναι παιχνίδι που η ψυχολογία αλλάζει 3-4 φορές στη διάρκειά του».

-την προσέλευση του κόσμου στο ματς του Σαββάτου: «Είναι ντέρμπι, δεν θέλω να πω ότι περιμένουμε τον κόσμο επειδή κερδίσαμε, αλλά επειδή θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και επειδή η ομάδα είναι σε υψηλό επίπεδο εδώ και χρόνια και αξίζει υποστήριξη. Απλώς, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να προστατεύσουμε το γήπεδό μας και την έδρα μας, όχι μόνο αγωνιστικά».

-τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο FIBA Champions League: «Ως ομάδα δεν ασχολούμαστε, έχουμε δηλώσει πού θα παίξουμε και σταμάτησε η ενασχόλησή μας με αυτό το θέμα».

Διαβάστε ακόμη...