"Με την δική μας συνταγή και πίστη στην ομάδα"

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης κλείνει το 4ο χρόνο του σερί στοξν ΠΑΟΚ και για πρώτη φορά μπαίνει με την ομάδα σε διαδικασία πλέι οφ με μειοπνέκτημα στο πρώτο γύρο.
"Με την δική μας συνταγή και πίστη στην ομάδα"

Ο 34χρονος φόργουορντ μίλησε στην εφημερίδα Arena Press και αρχικά είπε για το ματς με την Καβάλα. "Θέλαμε τη νίκη και δεν σκεφτόμασταν αν η Καβάλα είχε κίνητρο. Είχαμε συγκέντρωση, πήραμε διαφορά από την αρχή και την κρατήσαμε σχετικά εύκολα" σχολίασε ο Μαργαρίτης που απένειμε τα εύσημα και στον Κλάντον.

"Ο Κιθ τα πήγε πολύ καλά με τον Ουίλιαμς που είναι καλός παίκτης. Γενικώς πεορπαθήσαμε να κτυπήσουμε εκεί που είναι η υπεροχή μας, στο καλάθι, η Καβάλα δεν είχε μπακ απ σέντερ, έπαιξε ο Σταμπουλής στην θέση αυτή και πήραμε το αβαντάζ".

Για τον Μαργαρίτη η χρονιά δεν τελείωσε, "Με βάση την παρουσία της ομάδας μέχρι τώρα με κακές στιγμές, ατυχίες, τραυματισμούς η 5η θέση είναι καλή, αλλά δεν μας ικανοποιεί. Θέλουμε να πάμε ψηλότερα, να αποκλείσουμε την ΑΕΚ και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Λέμε οτι κάθε χρόνο πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστα, οπότε φέτος η 5η θέση είναι ένα βήμα πίσω. Δεν υπάρχει όμως συμβόλαιο με την επιτυχία, συνεχίζουμε..." τόνισε ο παίκτης του ΠΑΟΚ που είπε ακόμα...

"Είναι καλύτερα να πηγαίνεις με το πλεονέκτμα για να το κρατήσεις, παρά να το διεκδικείς με μειονέκτημα έδρας. Είναι ο κόσμος, το γήπεδο σου που σε βοηθά σε αυτό... Πάντως θα προσπαθήσουμε να ακολουθήσουμε την δική μας συνταγή στα ματς με την ΑΕΚ" τόνισε ο Μαργαρίτης που εξήγησε...

"Πρέπει να κάνουμε αυτό που μας έλλειψε στην κανονική περίοδο. 40 λεπτά σε υψηλό επίπεδο και επειδή η πρόκριση κρίνεται σε δύο νίκες... 80 λεπτά σε υψηλό επίπεδο. Να βγάλουμε ενένέργεια, δύναμη και να εκμεταλλευτούμε την πληρότητα μας. Υπάρχει πίστη στην ομαδα" κατέληξε ο Μαργαρίτης.

Διαβάστε ακόμη...