Μαρκόπουλος: "Χάσαμε δίκαια"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος παραδέχτηκε τη νίκη του αρη, εξέφρασε όμως παράπονα για την αντιμετώπιση του Λάζαρου Παπαδόπουλου.
Μαρκόπουλος: "Χάσαμε δίκαια"
Ο Σούλης Μαρκόπουλος παραδέχτηκε το δίκαιο της νίκης του αρη και εξέφρασε παράπονα για την αντιμετώπιση του Λάζαρου Παπαδόπουλου.

«Συγχαρητήρια στον κόσμο του αρη είχε κόσμια συμπεριφορά και θέλουμε τέτοιους φιλάθλους στα γήπεδα. Δείξαμε κάποιες αδυναμίες στο τρίτο δεκάλεπτο. Δώσαμε την ευκαιρία στον αρη να βάλει εύκολα καλάθια και ξέφυγε η διαφορά. Προσπαθήσαμε με ατομικές ενέργειες να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Η άμυνά μας δεν ήταν στην καλύτερη μέρα της, ο αρης μας δημιούργησε προβλήματα και κρατούσε τη διαφορά σε επίπεδα ασφαλείας. Να δούμε τα λάθη μας και να τα βελτιώσουμε τα λάθη μας.

Θέλαμε να παίξουμε μέσα στη ρακέτα αλλά δεν τα καταφέραμε. Το μόνο περίεργο για μένα είναι ότι για πρώτη φορά από τη μέρα που ήρθε σε μας, ο Λάζαρος δε χτύπησε ούτε μία βολή. Πιστεύω ότι του έγιναν φάουλ για να σουτάρει βολές αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη νίκη του αρη. Παράπονα από τη διαιτησία δεν έχουμε. Συγχαρητήρια στον αρη ήταν πολύ καλός και άξιζε τη νίκη. Ο Ντόζιερ όταν ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα θα αποδώσει αυτά που θέλουμε», τόνισε ο κόουτς του ΠΑΟΚ.

 

Διαβάστε ακόμη...