Μαρκόπουλος: «Θα παίξει ρόλο ο ρυθμός»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, μίλησε σήμερα στους εκπροσώπους του Τύπου με αφορμή το αυριανό παιχνίδι στο "παλέ" με τον Άρη.
Μαρκόπουλος: «Θα παίξει ρόλο ο ρυθμός»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δε θα έχει στη διάθεσή του τον Ρόμπερτ Ντόζιερ, που έχασε την πτήση από  την Αμερική. Ούτως ή άλλως, ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν υπολόγιζε στις υπηρεσίες του Ντόζιερ για αύριο μιας και δεν έχει κάνει ούτε μια προπόνηση με την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

Για την απόκτηση του Ντόζιερ, είπε: «Είναι μία προσθήκη που έλειπε από την ομάδα. Πέρσι έκανε κάποιες πολύ ικανοποιητικές εμφανίσεις με τον Κολοσσό Ρόδου. Τον περιμένουμε να έρθει, όμως και χρειάζεται προετοιμασία».

Αναφερόμενος στον αυριανό αγώνα στο "Παλέ", τόνισε: «Εχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή και γρήγορη ομάδα. Ο Άρης είναι η πιο γρήγορη ομάδα της Α1 στο ατομικό παιχνίδι και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα για τις άμυνες των άλλων ομάδων. Ο ΠΑΟΚ όμως έχει το υλικό για να μπορέσει να ανταποκριθεί. Αν βρούμε ρυθμό και μας βοηθήσουν και αγωνιστικά οι συνθήκες του αγώνα, θα μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας.

Μιλώντας για την απρόσμενη φυγή του Σιμς, δήλωσε: «Δεν είναι έτοιμες ακόμα οι ομάδες και η απουσία ενός παίκτη δεν επηρεάζει και τόσο πολύ. Ο Σιμς έχει παίξει ρόλο στην ομάδα, αλλά όλη την εβδομάδα έχουμε κάνει προετοιμασία χωρίς αυτόν και έχουμε συνηθίσει».

Διαβάστε ακόμη...