"Δεν μπορέσαμε να βγάλουμε ενέργεια"

O Marcovic στις δηλώσεις του μίλησε για τα αίτια της ήττας από τον Ρέθυμνο ...
"Δεν μπορέσαμε να βγάλουμε ενέργεια"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αρχικά είπε για το παιχνίδι: "Να δώσω συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο, για τη νίκη του. Τους αφήσαμε να βάλουν εύκολους πόντους γιατί η άμυνά μας δε λειτούργησε καλά. Χάσαμε επιθετικά ριμπάουντ και δεχτήκαμε αρκετούς αιφνιδιασμούς. Για μένα το πρόβλημά μας ήταν η άμυνα. Δε μπορούμε να κολλήσουμε σε αυτό το παιχνίδι γιατί παίζουμε πάλι σε τρεις μέρες. Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε τον επόμενο αντίπαλο".

Για την κούραση που υπάρχει στην ομάδα υπογράμμισε: "Μας έχει στοιχίσει η κούραση, είναι αλήθεια. Το πρόγραμμα είναι πραγματικό τρελό. Μοιάζει σαν να μην υπολογίζεται η ομάδα μας. Δε γίνεται να παίζεις τη Δευτέρα με τον Ολυμπιακό και σε δύο μέρες να πρέπει να πας να παίξεις στο Λιμόζ. Επιστρέφοντας  να είσαι αναγκασμένος να παίξεις Σάββατο. Δεν είναι δικαιολογία αυτό, αλλά πρέπει να βρούμε λύση. Το πληρώνουμε σαν ομάδα, είναι κάτι που μας κοστίζει, αλλά πρέπει να βρούμε λύση".

Σε ερώτηση ποιος είναι κατά τη γνώμη του ο λόγος της σημερινής ήττας, απάντησε: "Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Δεν μπορέσαμε να βγάλουμε την ενέργεια που έπρεπε".

Όσο για το ότι και αυτή η ήττα ήρθε πάλι στο τέλος: "Δεν έχω εξήγηση για αυτό. Μάς λείπει η τύχη; Είναι κάτι άλλο; Δεν το γνωρίζω"

Διαβάστε ακόμη...