Δύσκολο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ...

Πραγματοποιείται σήμερα (14/12) το απόγευμα στο ΟΑΚΑ, το εξ αναβολής παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Basket League, ανάμεσα σε βάζελο και ΠΑΟΚ.
Δύσκολο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ...

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας.

Το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ είναι να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός απέναντι σε έναν αντίπαλο που και φέτος είναι δυνατός και ο βαθμός δυσκολίας της αναμέτρησης είναι αυξημένος. Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Σούλης Μαρκόπουλος ακούει στο όνομα  Nikola Markovic. Ο Σέρβος συμμετέχει στην αποστολή, αλλά δεν προπονήθηκε τις τελευταίες μέρες, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα με φυσιοθεραπείες, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Saratov.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Tepic, Λιάπης, Βασιλειάδης, Κακαρούδης, Τσόχλας, Δέδας, Μαργαρίτης, Κώττας, Σχορτσανίτης, Duvnjak, Markovic και Hatcher. Η προϊστορία για το συγκεκριμένο δεν είναι σύμμαχος του ΠΑΟΚ, όμως υπήρξαν αρκετά παιχνίδια τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στους δύο σημερινούς αντιπάλους, τα οποία ο Δικέφαλος τα έχασε ετσιθελικά, ελέω κάποιων κρίσιμων αποφάσεων των διαιτητών.

Και μια και ο λόγος για τους διαιτητές, σήμερα θα σφυρίξουν οι: Χριστοδούλου, Μπήτης και Καλδίρης...

Βάσει προγράμματος η αποστολή θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη τα μεσάνυχτα του επόμενου Σαββάτου, καθώς την Τρίτη θα «πετάξει» για Λιθουανία για το τελευταίο και πολύ κρίσιμο παιχνίδι του Eurocup με την Lietuvos Rytas και θα επιστρέψει στην Αθήνα, για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος στο Λαύριο, το Σάββατο 19/12.

Διαβάστε ακόμη...