«Με τέτοια άμυνα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

Ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Μιχάλης Λιάπης τόνισε μετά το τέλος του αγώνα με τον Αρκαδικό
«Με τέτοια άμυνα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα»

 «Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε όπως θα θέλαμε. Δε μπήκαμε συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ καλύτερα, διαγράψαμε το πρώτο μέρος, μιλήσαμε στα αποδυτήρια και είπαμε ότι αυτή είναι η έδρα μας και δεν πρέπει να αφήνουμε κανέναν αντίπαλο σε κανένα δευτερόλεπτο να πιστεύει ότι μπορεί να μας κερδίσει. Με τέτοια άμυνα, όπως αυτή που παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα».

Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ τόνισε επίσης για την εικόνα της ομάδας, αλλά και την μάχη που δίνει η ομάδα στο Eurocup... «Υπάρχουν καλές στιγμές υπάρχουν και κακές. Έτυχε να μην ξεκινήσουμε όσο καλά θα θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο διαγράψαμε ότι έγινε και ξεκινήσαμε από την αρχή. Φυσικά και πιστεύουμε στην πρόκριση. Στο χέρι μας είναι. Το ότι είχαμε κάποιες κακές εμφανίσεις δε σημαίνει τίποτα. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε και συνεχίζουμε».

Ο καλαθοσφαιριστής του Αρκαδικού, Αβραάμ Καλλινικίδης τόνισε: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Καλή συνέχεια εντός και εκτός συνόρων. Ήρθαμε προετοιμασμένοι σωστά, να πατήσουμε στις αδυναμίες του ΠΑΟΚ, στην κούραση και ίσως στο άγχος που θα του προκαλούσαμε. Ήμασταν πολύ σωστοί στο πρώτο ημίχρονο και όταν είπαμε ότι τώρα είναι η στιγμή να μην τους αφήσουμε, ο ΠΑΟΚ μας διέλυσε αμυντικά και επιθετικά. Ίσως πιστέψαμε ότι κάναμε τη δουλειά και έπρεπε να φύγουμε, αλλά στην Α1 πρέπει να καταλάβεις ότι το παιχνίδι δεν τελειώνει στο 20'. Είμαστε μια νέα ομάδα και αυτό ήταν ένα μάθημα για εμάς».

Διαβάστε ακόμη...