"Χωρίς διάθεση δεν μπορείς να παίξεις μπάσκετ"

Ο κόουτς του Δικεφάλου απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες του για τη νίκη, και ειδικότερα για την απόδοση τους σε άμυνα και επίθεση στο δεύτερο μέρος..
"Χωρίς διάθεση δεν μπορείς να παίξεις μπάσκετ"

 Αναλυτικά ο Σούλης Μαρκόπoυλος τόνισε:

Για το παιχνίδι: «Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μας για τη νίκη και την εμφάνιση τους. "Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι για μας, γιατί ο Αρκαδικός έχει πολύ καλά ποσοστά στα τρίποντα, το έδειξε πρόσφατα και στην Πάτρα. "Εκαναν πολύ καλό ξεκίνημα με σιγουριά σε άμυνα και επίθεση, ενώ εμείς είχαμε εκνευρισμό κι άγχος στην αρχή. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο η πίεση ήταν μεγαλύτερη, πέτυχαμε εύκολα καλάθια και επιβάλλαμε το ρυθμό μας. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη και θα πάμε για τη νίκη.»

Για την θεαματική βελτίωση του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο: «Χωρίς διάθεση δεν μπορείς να παίξεις μπάσκετ. Είναι και τεχνικό το θέμα στην άμυνα, ήμασταν κάθε φορά δύο βήματα πίσω κι έτσι βρήκανε ελεύθερα σουτ, όμως καταφέραμε στο δεύτερο μέρος και βγάλαμε στο παρκέ αυτά που θέλαμε από την αρχή.»

Για τα ριμπάουντ: «Ένας παράγοντας για τον έλεγχο των ριμπάουντ είναι η ενέργεια και διάθεση. Πολλές φορές η στατιστική δεν δείχνει την πραγματικότητα. Πρέπει να έχεις τη διάθεση και το μυαλό για να κάνεις τις σωστές επιλογές.»

Για την εξαιρετική απόδοση του Δικεφάλου στην τρίτη περίοδο: «Μακάρι να παίζουμε έτσι σε κάθε παιχνίδι κι ακόμη καλύτερα.»

Για ενδεχόμενη μεταγραφική  ενίσχυση της ομάδας: «Ό,τι κι αν συμβεί θα υπάρξει ανακοίνωση...»

Διαβάστε ακόμη...