"Xαρούμενος που επέστρεψα στον ΠΑΟΚ"

O Ούρος Ντούβνιακ μίλησε στο επίσημo blog του στον ΕΣΑΚΕ για την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ...
"Xαρούμενος που επέστρεψα στον ΠΑΟΚ"

 Αναλυτικά τόνισε:

«Από τη στιγμή που αυτή τη χρονιά, δυστυχώς, δεν θα είμαι συμπαίκτης με τον Κέβιν (σ.σ. Λανγκφορντ), τουλάχιστον είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω από εκεί που σταμάτησε. Ξεκινάμε λοιπόν αυτό το blog και συνεχίζουμε το προηγούμενο, ελπίζοντας ότι αυτή την χρονιά θα έχουμε να γράψουμε μόνο για καλά πράγματα. Είναι όμως μία μεγάλη σεζόν, οπότε θα δούμε.

Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στον ΠΑΟΚ, την ομάδα στην οποία έπαιξα για πρώτη φορά όταν ήρθα στην Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα και υπάρχει λόγος που είναι στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας τα τελευταίας χρόνια. Είναι μία μεγάλη οικογένεια και ελπίζω όλοι να απολαύσουμε τη φετινή σεζόν. Θα είναι μία μεγάλη και δύσκολη σεζόν και όλοι περιμένουμε όλα αυτά τα παιχνίδια που μας περιμένουν.

Κερδίσαμε τον αγώνα του Κυπέλλου και είναι πραγματικά πολύ σημαντικό που ξεκινήσαμε με νίκη. Το πρωτάθλημα ξεκινά το Σάββατο, το Eurocup την επόμενη Τετάρτη και είναι πλέον ώρα, μετά από δύο περίπου μήνες σκληρής προετοιμασίας, να μπούμε στο ρυθμό των δύο αγώνων την εβδομάδα και των πολλών μετακινήσεων. Εύχομαι να είμαστε υγιείς, χωρίς τραυματισμούς, γιατί χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες.

Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ, μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, με μεγάλη εμπειρία, παίκτες που έχουν αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα. Είναι μία ομάδα με παίκτες αθλητικούς, με πολύ υψηλό μπάτζετ, αλλά όπως όλοι, έχουν την αδυναμίες τους και θα προσπαθήσουμε να τους χτυπήσουμε εκεί ακριβώς. Θα είναι μία μεγάλη πρόκληση για μας. Θέλουμε πάνω από όλα να παίξουμε μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο και να κερδίζουμε για κάθε παιχνίδι.

Πιστεύω ότι ξεκινά ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Καλύτερο και πιο δυνατό από τα προηγούμενα χρόνια. Όπως πάντα, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, δύο σπουδαίες ομάδες της Ευρωλίγκα που πάντα είναι υποψήφιες για το φάιναλ φορ και το καλό είναι ότι αυτή την σεζόν υπάρχουν τρεις ομάδες στο Eurocup. Για αυτό πιστεύω ότι το επίπεδο φέτος θα είναι υψηλότερο. Πολλά μεγάλα παιχνίδια και πολλές προκλήσεις. Περιμένω περισσότερο κόσμο σε κάθε γήπεδο. Το Σάββατο είναι τα πρώτα παιχνίδια. Καλή αρχή λοιπόν».

Διαβάστε ακόμη...