"Πρέπει να υπάρχει σεβασμός και στις δύο ομάδες"

O κόουτς του Δικεφάλου άφησε αιχμές για τη διαιτησία του σημερινού αγώνα κατά την τοποθέτηση του μετά την λήξη του παιχνιδιού...
"Πρέπει να υπάρχει σεβασμός και στις δύο ομάδες"

 Αναλυτικά τόνισε: 

Για τον αγώνα: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη του Ηταν καλύτερος, ξεκίνησε πολύ καλά. Εμείς του δώσαμε γήπεδο και μετά προσπαθήσαμε περισσότερο. Κάπου ισορροπήσαμε την άμυνα και τις επιθέσεις μας και βρήκαμε ρυθμό για μα περάσουμε μπροστά στο σκορ.

Πιστεύω ότι είχαμε 2,5 λεπτά πολύ άσχημα. Δώσαμε ελεύθερα σουτ στον Παναθηναϊκό και πήρε τη διαφορά που κράτησε ως το τέλος»

Για τα σφυρίγματα των διαιτητών:«Το μπάσκετ δεν είναι έτσι. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός και στις δύο ομάδες. Εχω ξεχάσει πότε είναι φάουλ και πότε δεν είναι μετά από τόσα χρόνια. Υπάρχουν λανθασμένες αποφάσεις. Σε πιέσεις ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα και θα σε βγάλει από το παιχνίδι.

Το θέμα είναι αν οι ίδιες φάσεις σφυρίζονται το ίδιο. Οι παίκτες έρχονται και διαμαρτύρονται στα αποδυτήρια. Αυτό δε σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός δεν άξιζε τη νίκη. Είναι καλύτερη ομάδα και κέρδισε.»

Διαβάστε ακόμη...