Αν σας αρέσει η εικόνα, τότε ... πάσο!

Ρίχνοντας μια ματιά στο φόντο της εικόνας, μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς πού αναφέρεται το κείμενο που ακολουθεί...
Αν σας αρέσει η εικόνα, τότε ... πάσο!

Ο Δικέφαλος έπαιζε με το Ρέθυμνο ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, είχε απέναντί του έναν αντίπαλο που του έβαλε τα πολύ δύσκολα στα τέσσερα φετινά παιχνίδια, η νίκη ήταν μονόδρομος για να περάσει η ομάδα στην επόμενη φάση των play offs, αλλά ο κόσμος ... αδιαφόρησε!

Και όχι απλά αδιαφόρησε, αλλά αυτή τη φορά η αδιαφορία ξεπέρασε κάθε προηγούμενο... Ήμασταν δεν ήμασταν 800 άτομα στην Πυλαία, με τα εισιτήρια που κόπηκαν, εξαιρουμένων των διαρκείας να είναι ελάχιστα. Δεν γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή τον ακριβή αριθμό, όμως δεν χρειάζεται μεγάλη φαντασία για να καταλάβει ο καθένας το πόσα περίπου μπορεί να ήταν!

Τι κι αν υπήρξε ενημέρωση από τις περισσότερες ΠΑΟΚτσήδικες ιστοσελίδες, καθώς και μέσα από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, τι κι αν ο ίδιος ο ίδιος ο εμβληματικός πρόεδρος της ΚΑΕ κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο γήπεδο! Για τη συντριπτική πλειοψηφία... πέρα βρέχει! Και πέρα βρέχει όχι μόνο σήμερα, αλλά γενικά στα φετινά παιχνίδια της ομάδας. Μιας ομάδας που έκανε εξαιρετική πορεία καταρρίπτοντας το ρεκόρ νικών της τα τελευταία χρόνια, μια ομάδα που με νύχια και με δόντια ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της με ζηλευτή νοικοκυροσύνη, αλλά αυτό από ότι αποδεικνύεται δεν βοηθάει στο ... ξύπνημα!

Και φυσικά αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ, το Παλατάκι θα αποδειχτεί μικρό... Δεν είναι έτσι όμως! Η συμπεριφορά απέναντι στο μοναδικό τμήμα του συλλόγου που έφερε ευρωπαϊκούς τίτλους και δόξασε το όνομα του ΠΑΟΚ στα πέρατα της γης είναι επιεικώς απαράδεκτη! Πώς μπορεί μια ομάδα να αλλάξει επίπεδο; Με την εξ ουρανού βοήθεια; Αυτήν μην την περιμένετε... Αν δεν ασχοληθούμε ΕΜΕΙΣ με το τμήμα, κανείς άλλος δεν θα σταθεί δίπλα του. 

Υ.Γ. Ένα μεγάλο μπράβο στα λίγα παιδιά που βρέθηκαν στα πέταλα και με τη φωνή τους βοήθησαν την ομάδα σε δύσκολες στιγμές. Έτσι πρέπει να είναι ο πραγματικός ΠΑΟΚτσής, και όχι θαμώνας στα καφέ, τους αναπαυτικούς καναπέδες και στα πληκτρολόγια!  

Διαβάστε ακόμη...