Επιστροφή στο πρωτάθλημα ...

Στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής της Basket League, o ΠΑΟΚ υποδέχεται στο "Παλατάκι" τον ουραγό, αλλά επικίνδυνο Πανιώνιο...
Επιστροφή στο πρωτάθλημα ...

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16:30, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2 σε παράλληλη μετάδοση, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας. 

Ο Δικέφαλος, μετά τον άδοξο αποκλεισμό του από τον τελικό του κυπέλλου, στρέφει την προσοχή του αναγκαστικά στο πρωτάθλημα, στο οποίο με 29 βαθμούς βρίσκεται στην 3η θέση, πίσω από τον γαβροβάζελο και ένα βαθμό μπροστά από τον συμπολίτη. Αντίθετα ο συμπαθής Πανιώνιος, με μόλις 20 βαθμούς είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με την εικόνα του όμως να μην είναι τόσο τραγική, καθώς σε πολλά παιχνίδια τον είδαμε να τα παλεύει και να δείχνει μαχητικότητα αξιοπρόσεκτη.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, εκτός από τους μόνιμα τραυματίες Χαραλαμπίδη - Κακαρούδη, δεν υπολογίζει για το σημερινό ματς και στη βοήθεια του Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο οποίος υποφέρει από ενοχλήσεις στη μέση και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχτεί, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο κόσμος που την περασμένη Κυριακή έδωσε δυναμικό παρόν στο παιχνίδι με τον βάζελο, με δεδομένο πως δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στο ποδόσφαιρο, καλό θα ήταν να βρεθεί στην PAOK Sporst Arena και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας.

Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι:  Πουρσανίδης Γ-Γκούμας-Κωνσταντινόπουλος

Θυμηθείτε την εντός έδρας προϊστορία μας με την αθηναϊκή ομάδα ΕΔΩ  

Διαβάστε ακόμη...