"Καταλυτική η βοήθεια του κόσμου"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στην βοήθεια της εξέδρας αλλά και στην πίστη των παικτών του για τη νίκη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου στο Παλατάκι.
"Καταλυτική η βοήθεια του κόσμου"

Πιο συγκεκριμένα:

"Πιέσαμε, πιστέψαμε στη νίκη και δεν αφήσαμε το ματς, το κυνηγήσαμε μέχρι το τέλος. Η βοήθεια από τον κόσμο και η πίστη των παικτών ήταν τα δύο στοιχεία που άλλαξαν την εικόνα του αγώνα και μας έδωσαν τη νίκη. Η ΑΕΚ εμφανίστηκε στο παρκέ οργανωμένη, είχε λύσεις για ότι κι αν κάναμε από την πλευρά μας και αυτή που είχε το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο διάστημα. Όμως, εμείς το πιστέψαμε στο τέλος πιο πολύ από αυτούς.

Στην αρχή βγήκαμε έξω από το ματς μετά από τρία συνεχόμενα τρίποντα της ΑΕΚ που είχε τον έλεγχο του αγώνα. Εμείς κάναμε λάθη στην αρχή, δεν βάζαμε καλάθια από αιφνιδιασμό. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε δυνατά η ΑΕΚ αλλά από το 24' και μετά παίξαμε καλά αμυντικά, ενώ στην επίθεση είχαμε υπομονή. Βάλαμε μεγάλα σουτ και κάναμε μια μεγάλη ανατροπή. Βέβαια είχαμε και τύχη γιατί η ΑΕΚ θα μπορούσε να κερδίσει αν ο Όντουμ δεν ευστοχούσε".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ ήταν πίσω στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα: "Ήμασταν βιαστικοί επίθεση γιατί θέλαμε την πρωτοπορία στο σκορ. Αυτό το εκμεταλλεύτηκε η ΑΕΚ. Σιγά σιγά όμως ροκανίσαμε την διαφορά".

Για τις οδηγίες του στην τελευταία επίθεση του ΠΑΟΚ: "Εγινε κίνηση, θέλαμε ένα δυνατό πικ εν ρολ, θέλαμε να πάει η μπάλα κοντά στην ρακέτα, αφήσανε έναν παίκτη ελεύθερο και σούταρε".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ εκτέλεσε πολύ λιγότερες βολές από την ΑΕΚ: "Δεν θέλω να το συζητήσω το θέμα".

Για τον ότι έπαιξε πολύ καλά ο Λάνγκφορντ: "Δεν ήταν μόνο αυτός... Επαιξε πολύ καλά αλλά όλοι έπαιξαν άμυνα. Για να πάρει τις πάσες ο Λάνγκφορντ, κάποιος άλλος δούλευε γι' αυτό".

Για το αν ο Βον είναι ντεφορμέ: "Διαβάζουν καλύτερα το παιχνίδι οι αντίπαλοι. Εμείς πρέπει να βρούμε άλλους τρόπους για να ξεκλειδώσουμε την άμυνα. Μην ξεχνάτε πως είχε ίωση".

Διαβάστε ακόμη...