"Μείναμε στο πλάνο μας..."

Ο Kevin Langford δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό:
"Μείναμε στο πλάνο μας..."

"Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε το παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Είχαμε κίνητρο σε αυτό τον αγώνα και ως στόχο είχαμε να περιορίσουμε τα λάθη μας γιατί ομάδες αυτού του επιπέδου, όπως ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύονται τα λάθη του αντιπάλου. Το πετύχαμε κι έτσι ήρθε το αποτέλεσμα. Είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας, ακόμη κι όταν ο Παναθηναϊκός ισορρόπησε το παιχνίδι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και μείναμε πιστοί στο πλάνο μας. Ξέραμε εξάλλου ότι ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό δεν τις κερδίζεις εύκολα».

Σχολιάζοντας την μεγάλη διαφορά με την οποά επικράτησε τελικά ο ΠΑΟΚ, ο Kevin Langford τόνισε: "Αυτό μπορεί να συμβεί σε κάθε αγώνα. Για μένα δεν είναι έκπληξη το ότι κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε, δεν υπάρχει λόγος για ιδιαίτερο ενθουσιασμό. Εξάλλου, θα ξαναπαίξουμε με τον Παναθηναϊκό. Πλέον το μυαλό μας είναι στον αγώνα με τη Limoges. Ήταν πολύ ωραίο πάντως το πάθος του κόσμου. Το χρειάζεται κάθε ομάδα ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές ενός αγώνα αλλά κι όταν νιώθει κουρασμένη".

O Λουκάς Μαυροκεφαλίδης τόνισε: "Ο ΠΑΟΚ έπαιξε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Ξεκίνησε πάρα πολύ δυνατά στο ματς. Προσπαθήσαμε να τον ακολουθήσουμε αλλά δεν το καταφέραμε. Επαιξαν πολλά πράγματα ρόλο για να φτάσουμε στο να χάσουμε το παιχνίδι. Νομίζω όμως ότι ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε κατά κράτος στο τελευταίο δεκάλεπτο και νίκησε δίκαια».

Διαβάστε ακόμη...