Για το διπλό στη Νέα Σμύρνη...

Στο κλειστό της οδού Αρτάκη, ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο, για την 5η αγωνιστική της basket League και θέλει το ροζ φύλλο αγώνα ώστε να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας...
Για το διπλό στη Νέα Σμύρνη...

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί σε παράλληλη μετάδοση από το Novasposrt 2, ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή του μέσα από το live score της σελίδας μας. 

Η ομάδα προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη στη Λετονία για το Eurocup και μπορεί με σοβρότητα και συγκέντρωση να φύγει από την Αθήνα με το διπλό στις αποσκευές της. Ο Σούλης Μαρκόπουλος μιλώντας για την αναμέτρηση είπε: «Είναι ένα περίεργο παιχνίδι, απέναντι σε μία ιστορική ομάδα, που ξεκίνησε την σεζόν με πολλά προβλήματα, αλλά μετά από σειρά αλλαγών, έφτασε στο σημείο να δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό ρόστερ, από τα καλύτερα του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να έχουν αλλάξει και οι ισορροπίες και οι συσχετισμοί ενός τέτοιου αγώνα. Είναι σίγουρα δύσκολη η προετοιμασία για ένα τέτοιο παιχνίδι, αφού οι αλλαγές του αντιπάλου αλλάζουν το αγωνιστικό πρόσωπο που πρόκειται να παρουσιάσει και σίγουρα η βαθμολογική του θέση δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την δύναμή του. Ο Πανιώνιος έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο τελευταίο του παιχνίδι με το Ρέθυμνο κι εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, να δείξουμε την προσοχή που χρειάζεται και να έχουμε το κοντρόλ στον ρυθμό του αγώνα». 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει τον τραυματία Βαγγέλη Μαργαρίτη, με τους υπόλοιπους παίκτες να είναι ετοιμοπόλεμοι. Όσον αφορά τον Πανιώνιο, ξεκίνησε τη χρονιά με πάρα πολλά προβλήματα, σταδιακά όμως οργάνωσε το ρόστερ του, με τον Χάνκον (σμολ φόργουορντ) να είναι η τελευταία προσθήκη. Στον πάγκο της ομάδας της Νέας Σμύρνης βρίσκεται ο Βαγγέλης Αλεξανδρής...

Αξίζει να σημειωθεί πως τρεις από τους παίκτες που ανήκουν στον Δικέφαλο (Κάρτερ, Σαλούστρος, Λάνγκφορντ), την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν με τα χρώματα του Πανιωνίου.

Θυμηθείτε την προϊστορία στις εκτός έδρας αναμετρήσεις μας με τον Πανιώνιο, ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...