"Συγκεντρωμένοι για τη νίκη"...

Δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ, παραχώρησαν οι Σούλης Μαρκόπουλος και Απόλλων Τσόχλας, εν όψει του αυριανού αγώνα κόντρα στον Κόροιβο...
"Συγκεντρωμένοι για τη νίκη"...

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, προπονητής του «Δικέφαλου», επισήμανε ότι το αυριανό ματς χρειάζεται μεγάλη προσοχή: «Ο Κόροιβος είναι μία ομάδα με πολύ καλό τρίποντο και από τις τρεις κορυφαίες του πρωταθλήματος στην αναλογία ασίστ/λαθών στο παιχνίδι. Εξαντλεί τον χρόνο της επίθεσης μέχρι να βρει την καλύτερη δυνατή επιλογή και όλα τα παιχνίδια τα διεκδίκησε μέχρι το τέλος. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή από την πλευρά μας και με τις αδυναμίες που έχουμε αυτή την στιγμή και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο του αγώνα, ώστε να κάνουμε αυτά που πρέπει και να είμαστε ανταγωνιστικοί για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Ο Απόλλων Τσόχλας, ο 31χρόνος γκαρντ του ΠΑΟΚ, παρατήρησε ότι: «Είναι ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες για μας. Προερχόμαστε από την πρώτη μας ήττα στη σεζόν και πρέπει να δούμε πως θα αντιδράσουμε σωστά, ώστε να αφήσουμε πίσω την ήττα, για να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα και να συνεχίσουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα, ξεπερνώντας και το μεγάλο πλήγμα της απουσίας του Μαργαρίτη. Η δεύτερη ιδιαιτερότητα αφορά το γεγονός ότι παίζουμε με μία ομάδα, που λόγω του προπονητή της μας ξέρει αρκετά καλά και θα πρέπει να είμαστε πολύ πιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι από κάθε άλλο παιχνίδι, ώστε να κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε και με τον σωστό τρόπο. Ο Κόροιβος είναι μία ομάδα που έχει γεμάτο ρόστερ, παίζει καλό μπάσκετ και είναι αξιόμαχοι σε όλα τα παιχνίδια».

«Έχουμε κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά δεν είναι κάτι που πρέπει να σκεφτόμαστε, γιατί αυτό θα είναι το πρόγραμμά μας μέχρι τον Δεκέμβριο και ελπίζουμε για αρκετό καιρό ακόμη», σημείωσε ο Τσόχλας για τις παράλληλες υποχρεώσεις του «Δικέφαλου» σε Basket League ΣΚΡΑΤΣ, Κύπελλο Ελλάδας και Eurocup.

Διαβάστε ακόμη...