Να συνεχίσει το σερί και στη Δράμα!

Η τρίτη στροφή του πρωταθλήματος της Basket League, βρίσκει τον ΠΑΟΚ να ταξιδεύει στη Δράμα, για να αντιμετωπίσει τον πάντα επικίνδυνο στην έδρα του, ΚΑΟΔ...
Να συνεχίσει το σερί και στη Δράμα!

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:00, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports (με συνδέσεις μέσα από την εκπομπή παίζουμε Ελλάδα), ενώ θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της στο live score της σελίδας μας. Ο Δικέφαλος θα αγωνιστεί σε μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύεται και θα προσπαθήσει να διατηρήσει το φετινό του αήττητο και στις τρεις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει. Η ομάδα προέρχεται από μεγάλη ευρωπαϊκή νίκη, στα πλαίσια του Eurocup, επί της πολωνικής Zielona Gora και όλοι είναι αισιόδοξοι πως απέναντι στον ΚΑΟΔ θα κάνει αυτό που πρέπει.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η ομάδα θα στερηθεί τον Αμερικανό play maker, Jake Odum, ο οποίος την Τετάρτη υπέστη διάστρεμμα. Ο Odum πάντως ακολούθησε την αποστολή του ΠΑΟΚ στη Δράμα,, καθώς μετά το παιχνίδι του Σαββάτου, η αποστολή δεν θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα συνεχίσει για Κωνσταντινούπολη κι από εκεί για το Κρασνοντάρ, όπου την ερχόμενη Τρίτη αντιμετωπίζει την Lokomotiv Kuban.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μιλώντας για το παιχνίδι επεσήμανε: τόνισε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με μία πολύ καλή ομάδα. Ο ΚΑΟΔ, όσο περνάει ο καιρός γίνεται και καλύτερος, έχει παίκτες που βγάζουν ενέργεια στο γήπεδο, έχουν μεγάλη επιθυμία για το αποτέλεσμα, πιέζουν στην άμυνα, προσπαθούν να τρέξουν στον αιφνιδιασμό και σίγουρα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάρουμε αυτό που θέλουμε από τον αγώνα. Αυτό το παιχνίδι θα είναι σίγουρα πολύ διαφορετικό από τον αγώνα του Κυπέλλου, αφού έχει περάσει καιρός από τότε και σίγουρα ο αντίπαλός μας είναι καλύτερος. Θέλουμε να περιορίσουμε τον αντίπαλο, να κάνουμε και αρκετά πράγματα διαφορετικά μέσα στο γήπεδο, από την στιγμή μάλιστα που θα υπάρχει και μία απουσία για μας, ενός βασικού παίκτη».

Θυμίζουμε πως οι δύο ομάδες, έπαιξαν για τα προημιτελικά του κυπέλλου στις 8/10 στην Πυλαία, με τον Δικέφαλο να επικρατεί άνετα με 88-63... 

Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι: Χριστοδούλου-Πουρσανίδης-Δεσλής 

Διαβάστε ακόμη...