"Δείξαμε ψυχικά αποθέματα..."

Ο Γιώργος Δέδας σε δηλώσεις του τόνισε πως ο ΠΑΟΚ είχε τα ψυχικά αποθέματα, όταν ο Πανιώνιος πλησίαασε στο σκορ και πήρε τη νίκη.. .
"Δείξαμε ψυχικά αποθέματα..."

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Εκ μέρους όλης της ομάδας συλλυπητήρια στην οικογένεια ενός αγνού ΠΑΟΚτσή που αγαπούσε πολύ τον ΠΑΟΚ. Η διαφορά σήμερα ήταν πλασματική, όταν τα ματς είναι κοντά, όμως κάποια μεγάλα σουτ και καλές άμυνες τα ξεκλειδώνουν. Αυτό συνέβη και σήμερα. Θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας, να προετοιμαστούμε για το ματς της Πέμπτης και να τελειώσουμε τότε τη σειρά. Δεν νομίζω πως είχαμε άγχος. Το καλό είναι πως απέναντι σε μια δουλεμένη ομάδα και όταν ήμασταν κοντά στο σκορ, δείξαμε μεγάλα ψυχικά αποθέματα. Στο πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, η άμυνά μας ήταν τραγική, το άλλο ματς του δευτέρου γύρου χάθηκε στην παράταση. Στα δύο παιχνίδια με τον Πανιώνιο στα play offs παίξαμε καλύτερη άμυνα και πιστεύω πως αυτό έκανε τη διαφορά. Έχουμε πάρει ένα προβάδισμα, αλλά ο Πανιώνιος είμαι σίγουρος πως θα αντιδράσει. Αυτή τη στιη\γμή έχουμε το μαθηματικό πλεονέκτημα και τίποτε περισσότερο".

Σχολιάζοντας το ότι αποτελούσε μέλος της ομάδας που το 2011 η οποία τερμάτισε τρίτη είπε: "Δεν είμαι μόνο εγώ μέλος και της ομάδας του 2011, αλλά και όλο το προπονητικό σταφ. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε την Πέμπτη στην Αθήνα. Σήμερα γνωρίζαμε πως η μέρα δεν ήταν εμπορική και ξέραμε πως δεν θα έρθει τόσο πολύς κόσμος, όπως έγινε με τον Παναθηναικό. Η ομάδα αγωνιστικά πλησιάζει το ταβάνι της".

Διαβάστε ακόμη...