Προπόνηση, κέρασμα και αναχώρηση

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο «Παλατάκι», ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Ηλυσιακό, που θα γίνει αύριο (24/4) και χωρίς τηλεοπτική μετάδοση.
Προπόνηση, κέρασμα και αναχώρηση

Το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο, συνεχίστηκε με την προπόνηση της ομάδας (στην οποία συμμετείχαν όλοι οι καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, εκτός του νεαρού Θωμά Κώττα, ο οποίος για προληπτικούς λόγους ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα) και ολοκληρώθηκε με το γενναίο κέρασμα όσων γιόρταζαν και ήταν αρκετοί! Την αρχή έκανε ο Νίκος Καλλές που είχε τα γενέθλιά του την Κυριακή του Πάσχα και ακολούθησαν οι εορτάζοντες Γιώργος Μπόγρης, Γιώργος Δέδας και ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας Γιώργος Τσουκαλάς.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί για την Αθήνα στις 17:30 και οι 12 καλαθοσφαιριστές που ταξιδεύουν με την ομάδα είναι οι: Mark Payne, D.J. Cooper, Κώστας Χαραλαμπίδης, Απόλλων Τσόχλας, Goran Vucicevic, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Γιώργος Δέδας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Νίκος Καλλές, Γιώργος Μπόγρης, Λεωνίδας Κασελάκης και Μιχάλης Λιάπης.

Διαβάστε ακόμη...