Επιστοφή στην Basket League ...

Στο κλειστό της Πυλαίας, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κάνει σήμερα (3/11) το 4Χ4 εντός συνόρων, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάτρας.
Επιστοφή στην Basket League ...

Ο ΠΑΟΚ μετά την ευρωπαϊκή ήττα μεσοβδόμαδα στην Πυλαία από την TED Ανκαρα, θέλει να επιστρέψει στις νίκες αυτήν τη φορά για το ελληνικό πρωτάθλημα και την 4η αγωνιστική του. 

Αμφίβολος είναι για το σημερινό παιχνίδι ο D.J. Cooper, ο οποίος χτες (2/11) ήταν άρρωστος και δεν συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας, σε αντίθεση με τον Goran Vucicevic, που ύστερα από δύο ημέρες αναγκαστικής αποχής από την προπόνησης, επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. 

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Σούλης Μαρκόπουλος αναφερόμενος στον αγώνα τόνισε: «Ο Απόλλων είναι μία ομάδα που έχει αρκετούς νέους παίκτες, καλούς και εκρηκτικούς ξένους και στο παιχνίδι προσπαθεί να πιέσει στην άμυνα και αρκετές φορές με zonepress. Με την καλή άμυνα, προσπαθούν να τρέξουν αρκετά στο παιχνίδι και βγάζουν αιφνιδιασμούς, κερδίζουν αρκετά φάουλ με τον τρόπο που αγωνίζονται και το μεγαλύτερο βάρος των προσπαθειών πηγαίνει στους ξένους τους και ιδιαίτερα στον Bolds. Θέλουν όμως προσοχή όλοι οι παίκτες τους και το παιχνίδι γενικότερα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Εμείς πρέπει να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο για 40 λεπτά για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που μπορεί να δημιουργηθούν στην διάρκεια του αγώνα».

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 16:00 και θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξή της από το live score του paokmania, ενώ σημειώνουμε πως το παιχνίδι δεν μεταδίδεται τηλεοπτικά και όσοι θέλουν να έχουν ... εικόνα από την Paok Sports Arena η λύση είναι μία: ΓΗΠΕΔΟ!

Διαβάστε ακόμη...