«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Ο Σούλης Μαρκόπουλος δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με το Ρέθυμνο, πως η ομάδα συνεχίζει τη δουλειά της και ελπίζει σε ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση παιχνίδι με παιχνίδι.
«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί παρά την κούραση, ήταν πολύ συγκεντρωμένοι. Ήθελαν πολύ το παιχνίδι και το έδειξαν. Καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο να αφήσουμε ελεύθερους τους πιο καλούς μας σουτέρ, ανεβάσαμε περισσότερο την άμυνά μας στα ατού των αντιπάλων μας και βγάλαμε εκτός ρυθμού τους καλούς τους παίκτες. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, αν και στο τέλος φάνηκε εύκολο. Είναι η πρώτη φορά που κερδίζουμε εδώ, Έχουμε βαρύ πρόγραμμα, συνεχίζουμε την δουλειά μας και ελπίζουμε ότι θα έχουμε ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση παιχνίδι με παιχνίδι, ώστε να βρίσκει ο καθένας τον ρόλο του στο γήπεδο ακόμη καλύτερα. Εύχομαι καλή επιτυχία στο Ρέθυμνο στη συνέχεια».

Ο προπονητής του Ρεθύμνου Θανάσης Γιαπλές από την πλευρά του τόνισε: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, η νίκη του ήταν ξεκάθαρη. Για μας αυτό είναι ένα πολύ καλό μάθημα. Κάθε τέτοια ήττα έχει δύο πλευρές. Το γιατί δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, αλλά και το δημιουργικό κομμάτι να δεις τι έγινε λάθος. Όταν λέμε μία ομάδα έχει 9 νέους παίκτες, τι σημαίνει αυτό; Ένα πολύ καλό κι ένα πολύ κακό παιχνίδι. Δεν τρέξαμε ποτέ, δεν γίναμε πιεστικοί στην άμυνα. Θέλαμε κάποια κομμάτια στην επιθετική τακτική που δεν βγήκαν ποτέ. Να δούμε ποια θα είναι τώρα η αντίδραση παικτών, διοίκησης και κόσμου και να δούμε πως θα γίνει δημιουργική για μας αυτή η ήττα. Είναι σημαντικό να δούμε την διαχείριση τέτοιων αποτελεσμάτων. Το ματς κρίθηκε στις προσωπικές μονομαχίες και στο 1-1. Ο Χαραλαμπίδης δεν το συζητάμε για την ποιότητά του. Και ο Payne μας τιμώρησε όταν βρέθηκε μόνος του».

Διαβάστε ακόμη...