Ξεκίνημα με Κολοσσό εντός

Ολοκληρώθηκε  η κλήρωση του πρωταθλήματος της φετινής Basket Leaue. Ο Δικέφαλος την πρώτη αγωνιστική υποδέχεται στη Θεσσαλονίκη τον Κολοσσό ΒΑΠ.
Ξεκίνημα με Κολοσσό εντός

Τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν στην εκδήλωση ο πρόεδρος της ΚΑΕ Μπάνε Πρέλεβιτς, καθώς και ο προπονητής της ομάδας Σούλης Μαρκόπουλος. Το πρωτάθλημα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 12 Οκτωβρίου 2013.

Τα video wall δείχνουν φάσεις από το περσινό πρωτάθλημα, σε λίγο αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία.

Στο βήμα ανέβηκε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης και μεταξύ των άλλων είπε: "Σας καλοσωρίζω στην κλήρωση του ΕΣΚΑΕ για την κλήρωση της Basket League ΟΠΑΠ. Πέρυσι ζήσαμε όλοι μία ιδιαίτερη μπασκετική χρονιά. Ο ανταγωνισμών των ομάδων κράτησε το ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Νέοι χορηγοί ήρθαν κοντά μας, αλλά δυστυχώς τα προβλήματα δεν έχουν εξαληφθεί. Οι αμαρτίες του παρελθόντος μας ακολουθούν, αλλά δεν επαναλαμβάνονται".

Και συνέχισε: "Πιστεύω ότι το νέο μας πρωτάθλημα θα είναι ακόμα πιο συναρπαστικό από το περσινό. Είναι στα χέρια όλων μας να το προστατέψουμε. Καλώ τους φιλάθλους να σταθούν δίπλα στις ομάδες τους που το έχουν ανάγκη και εύχομαι ένα υγιές και καλό πρωτάθλημα".

Ακολούθως τιμήθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Αδριανός ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΕΣΑΚΕ για την τιμητική βράβευση. Στηρίξαμε το άθλημα, στηρίξαμε το μπάσκετ. Η σημερινή κλήρωση έρχεται μετά από μία δύσκολη μέρα, μετά από τη μη πρόκριση της Εθνικής μας στην επόμενη φάση του Eurobasket. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Η στήριξη όλων μας στην Εθνική είναι ακλόνητη. Δεν ξεχνάμε όλα αυτά που μας έχει προσφέρει στπ παρελθόν. Το ελληνικό μπάσκετ έχει και παρόν και μέλλον. Το πρωτάθλημα, στο οποίο συμμετέχουν οι 14 μονομάχοι της Α1 έχει φέρει διακρίσεις στη χώρα. Θα ήθελα να ζητήσω τη συνεργασία όλων, ώστε το πρωτάθλημα να διεξαχθεί χωρίς σκιές. Εύχομαι να είναι συναρπαστικό, με άμιλλα αλλά και γεμάτες κερκίδες στα γήπεδα".

Δεν μπορούσαν να λείψουν από την εκδήλωση και οι ευχές του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΟΠΑΠ ΑΕ καθώς και εκπροσώπου της Forthnet.

Aκολουθεί η βράβευση των κορυφαίων της περσινής χρονιάς... 

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς βράβευσε τον Νίκο Παππά, μέλος της καλύτερης πεντάδας.

20:30 Αρχίζει  η κλήρωση του πρωταθλήματος.

Το πρωτάθλημα ξεκινάει με ντέρμπι Ολυμπιακού Παναθηναϊκού

Ο ΠΑΟΚ πήρε τον κλειδάριθμο υπ' αρίθμ 7 (ο Μπάνε τον διάλεξε!)

Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει την 5η αγωνιστική τον Ολυμπιακό (εκτός), την 2η τον Άρη (εκτός) και την 11η αγωνιστική τον Παναθηναϊκό (εκτός)

Ξεκίνημε για τον ΠΑΟΚ στις 12/10 με αντίπαλο τον Κολοσσό ΒΑΠ στην Paok Sports Arena

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της φετινής Basket League

Διαβάστε ακόμη...