Με φόντο την εξάδα...

Σήμερα Σάββατο στις 7:00 μ.μ. ο Π.Α.Ο.Κ. αντιμετωπίζει την ομάδα των Τρικάλων στο Paok Sports Arena. Ακούστε live αναμετάδοση από το Paokmania Web Radio κάνοντας κλικ ΕΔΩ.
Με φόντο την εξάδα...
Το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό τελείωσε και εύκολα η δύσκολα οι 2 βαθμοί ήρθαν. Τα παράπονα για την διαιτησία που αντιμετώπισε η ομάδα είναι υπαρκτά από την διοίκηση, αλλά το γεγονός της νίκης μπαίνει πρώτο και φυσικά είναι και το σημαντικότερο.

Σήμερα Σάββατο στις 7:00 μ.μ.  η ομάδα μπάσκετ αντιμετωπίζει την ομάδα των Τρικάλων στο Paok Sports Arena. Το ματς  θα αρχίσει στις 7:00 μ.μ. θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasport3 και ραδιοφωνικά από το Paokmania Web Radio (ακούστε το κάνοντας κλικ ΕΔΩ)

Οι Θεσσαλοί φέρνουν άσχημες μνήμες στους οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ. και ειδικά σε αυτούς που θέλησαν να κάνουν "φασαρίες" και "βανδαλισμούς", αφού όλοι ξέρουμε ότι ο οπαδός του Π.Α.Ο.Κ. είναι μόνιμος "χούλιγκαν" καθώς φέρει συνέχεια πάνω του και μέσα το πιο δυνατό οπαδικό όπλο... τη ΦΩΝΗ του ! ! ! ! Τα Τρίκαλα δημιούργησαν ολόκληρη φασαρία για να μην μπουν οι οπαδοί της ομάδας στο γήπεδο και τρομοκρατήσουν την ατμόσφαιρα, αφού ως γνωστόν ο ΠΑΟΚτσής δεν μπορεί να μείνει ήσυχος και φωνάζει όσο βγαίνει η φωνή του. Όλα αυτά φυσικά δεν πέρασαν έτσι απλά. Τα έχουμε στο μυαλό μας. Τα θυμόμαστε. Από την προκλητική στάση του πρόεδρο της ομάδας, τον ανεκδιήγητο προπονητή της, αλλά και την αστυνομία που φρόντισε πάλι να αδειάσει όλα τα ληγμένα που εν τέλει γέμισαν την ατμόσφαιρα του κλειστού και ανάγκασε αθλητές, γυναίκες και παιδιά σε αναπνευστικά προβλήματα. Το υπουργείο κάνει καλά την δουλειά του, ειδικά όταν πρόκειται να υπερασπιστεί ομάδες που είναι αντίπαλες του Π.Α.Ο.Κ. όπως έκανε και στο πρόσφατο παιχνίδι με τον συμπολίτη. Βέβαια ο αρμόδιος υπουργός παραβλέπει πως ο ΛΑΟΣ του Π.Α.Ο.Κ. δεν ξεχνά.

Στα αγωνιστικά χωρίς προβλήματα θα κατέβει η ομάδα. Ακόμα ένα παιχνίδι πάρα πολύ σημαντικό καθώς μετά την νίκη επί του Ηλισιακού ο Π.Α.Ο.Κ. ισοβαθμεί στους 29 βαθμούς με το ερπετό, έχοντας από πάνω το Περιστέρι στην 6η θέση με 30 βαθμούς, ενώ ο Κολλοσός Ρόδου είναι στην 5η θέση με 32 βαθμούς. Από την άλλη, τα Τρίκαλα είναι στην 11η θέση με 26 βαθμούς 2 μόλις από τον υποβιβασμό. Αυτόματα καταλαβαίνουμε όλοι ότι  οι φιλοξενούμενοι θα παλέψουν όσο μπορούν για τη νίκη, ενώ για εμάς θα είναι ευχαρίστηση να βοηθήσουμε τους φιλοξενούμενους να πάνε πιο κοντά στον υποβιβασμό και αυτή θα είναι η καλύτερη απάντησή μας στον τραμπουκισμό και το καγκουριλίκι που διέπει τους πάντες σε αυτή την κομπλεξική ομάδα.

Μιλισάβλιεβιτς, Ντρόμπνιακ και Καυκής με δηλώσεις τους κατέστησαν σαφές πως η ομάδα πρέπει να είναι σοβαρή και συγκεντρωμένη και να αποφύγει στραβοπατήματα τύπου Καβάλα.

Δηλώσεις έκανε και ο προπονητής της ομάδας μας Σούλης Μαρκόπουλος :
"Μπαίνουμε στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου κι αυτό που θέλουμε είναι να μεγαλώσουμε τα καλά διαστήματα που έχουμε στη διάρκεια των αγώνων, να παίξουμε καλό μπάσκετ και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, αντιμετωπίζοντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και με την ίδια σοβαρότητα", είπε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο τεχνικός του "Δικεφάλου".

"Κανένα παιχνίδι άλλωστε δεν είναι εύκολο κι αυτό έχει επιβεβαιωθεί σε πολλές περιπτώσεις στο φετινό πρωτάθλημα. Αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι με τα Τρίκαλα με μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση".

"Έχουμε παίξει ήδη τρεις φορές με τα Τρίκαλα και παρά το γεγονός ότι οι συνθήκες σε κάθε ένα από αυτά τα παιχνίδια ήταν διαφορετικές, χρειάστηκε ιδιαίτερη προσπάθεια για να φτάσουμε στη νίκη. Γι' αυτό πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, από την αρχή ως το τέλος, να προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις δικές μας δυνάμεις και τα σημεία που υπερτερούμε και ταυτόχρονα να χτυπήσουμε στα αδύνατα σημεία του αντιπάλου μας".

"Περιμένουμε και σε αυτό το παιχνίδι τους φιλάθλους μας, που μας στήριξαν από την πρώτη στιγμή, για να συνεχίσουμε μαζί την πορεία μας κι εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να φύγουν ικανοποιημένοι από το γήπεδο".

Όσο για τον Μπράνκο Μιλισάβλιεβιτς, είχε να προσθέσει: "Πετύχαμε μία σημαντική νίκη στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, σε ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή, γιατί κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο".

"Πρέπει να μπούμε δυνατά στο γήπεδο και να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να μας δημιουργήσει πρόβλημα. Έχουμε και την ποιότητα, αλλά και την ικανότητα να το πετύχουμε κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε, ξεκινώντας ένα σερί, στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος. Σε αυτή την προσπάθειά μας, είμαστε σίγουροι ότι θα είναι κοντά μας και ο καταπληκτικός κόσμος του Π.Α.Ο.Κ."

Χρέος όλων μας να βρεθούμε δίπλα στην ομάδα το απόγευμα του Σαββάτου και να βοηθήσουμε την ομάδα να φτάσει σε μια εύκολη νίκη και να την γεμίσουμε αυτοπεποίθηση, ενέργεια και ανεβασμένη ψυχολογία για την συνέχεια. Η επιλογή είναι απλή, Paok Sports Arena μπάνιο και μετά ποτάκι... όχι αντίστροφα. Ευελπιστώ να δω το "κλειστό" όπως πρέπει να είναι λοιπόν.

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ. . .

Με τιμή Roume

Διαβάστε ακόμη...