Live από το PAOK Sports Arena...

Ακούστε live αναμετάδοση απο το Paok Sports Arena κάνοντας κλικ ΕΔΩ.
Live από το PAOK Sports Arena...
Μετά το πατατράκ της προηγούμενης εβδοβάδας που προκλήθηκε λόγω της ήττας στο Paok Sports Arena από την ουραγό Καβάλα,  ο Π.Α.Ο.Κ. υποδέχεται αύριο στην Πυλαία τον Παναθηναϊκό,  με στόχο να κοντράρει στα ίσα μία ομάδα που, όπως δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος, «τα έχει όλα».

Το πολύ ενδιαφέρον αυτό παιχνίδι θα αρχίσει στις 5.30μ.μ., θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το novasports 3 και θα καλυφθεί ραδιοφωνικά από το Paokmania Web Radio από όπου μπορείτε να το ακούσετε κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Ο Δικέφαλος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα καθώς ο Gregory που στις τελευταίες ημέρες παραπονέθηκε για πόνους στο γόνατο δείχνει να είναι έτοιμος και δηλώνει παρών στη σημερινή αναμέτρηση. Στην ομάδα όλοι δείχνουν να πιστεύουν πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να κοιτάξει στα ίσα τον Παναθηναϊκό και ενδειχτικές είναι οι δηλώσεις που έκανε ο Σούλης Μαρκόπουλος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε προχτές:

«Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που έχει καλή χημεία, είναι πολύ δυνατοί και στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα τα έχει όλα. Έχουν χάσει δύο από τους τρεις στόχους που είχαν στη φετινή σεζόν, αυτό τους κάνει να δείχνουν μεγαλύτερο πείσμα για την κατάκτηση του τρίτου στόχου, που είναι το πρωτάθλημα» δήλωσε αρχικά για την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής το Μακεδόνας τεχνικός και πρόσθεσε: «Δείχνουν πιο καλοί στα τελευταία ματς, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Προσπαθούν να εκμεταλλευτούν οποιοδήποτε λάθος ή αμυντική αδυναμία του αντιπάλου. Το μεγαλύτερό τους όπλο είναι ότι μπορούν να σε βγάλουν εκτός παιχνιδιού και για να αντιμετωπίσεις μία τέτοια ομάδα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για 40 λεπτά, να προσέξεις το ρυθμό και το στυλ που αμύνεται ο Παναθηναϊκός. Γι' αυτό και για να είμαστε ανταγωνιστικοί πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι».

Ο Μπράνκο Μιλισάβλιεβιτς, με τη σειρά του, υπογράμμισε πως «είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια είναι ένα επιπλέον κίνητρο και για τη δική μας προσπάθεια, αλλά πιστεύω και για τους φιλάθλους μας. Πάντα τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό έχουν ενδιαφέρον. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να ευχαριστηθούμε αυτό το παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό για έναν αθλητή να παίζει σε ένα γεμάτο γήπεδο και σε μία όμορφη ατμόσφαιρα αυτό θα θέλαμε κι εμείς, αυτή την θετική ενέργεια που οδηγεί και σε θετικά αποτελέσματα».

Όπως προαναφέρθηκε ο  Κένι Γκρέγκορι, παρά τις ενοχλήσεις στο γόνατο τις τελευταίες μέρες, αναμένεται να ενισχύσει κανονικά την προσπάθεια του Π.Α.Ο.Κ. κόντρα στο βάζελο. Είναι υποχρέωσή μας να στηρίξουμε την ομάδα  και να μην κολλήσουμε στο σίγουρα αρνητικό αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής. Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα είναι ακόμα σχετικά καινούρια και όπως είχε τονίσει ο Μαρκόπουλος θα έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και είναι ικανή για το χειρότερο και το καλύτερο.

Θυμίζουμε ότι πέρσι ο "Δικέφαλος" είχε επικρατήσει του Παναθηναϊκού στην Πυλαία, ένα αποτέλεσμα που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση στους μπασκετικούς κύκλους. Όσο και αν φανεί υπερβολικά αισιόδοξο ο φετινός Π.Α.Ο.Κ. αν βρεθεί σε μέρα μπορεί να επαναλάβει την περσινή επιτυχία... Τέλος μην ξεχνάμε πόσο δυσκολεύτηκε ο περσινό πρωταθλητής να μας κερδίσει στο ματς του πρώτου γύρου όπου χρειάστηκε τη βοήθεια της σφυρίχτρας για να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του παιχνιδιού.

Διαβάστε ακόμη...