Μόνο φόντο την 6άδα...

Ραδιοφωνική περιγραφή από το Paokmania Web Radio. Ακούστε το κάνοντας κλικ ΕΔΩ.
Μόνο φόντο την 6άδα...
Μετά από 2 εβδομάδες ξαναρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις για τον μπασκετικό Π.Α.Ο.Κ. Όλες αυτές τις μέρες άνθρωποι του "Δικεφάλου" δεν παρέλειπαν  να μεταφέρουν με δηλώσεις τους τον παλμό  και το κλίμα που επικρατεί στο τμήμα μπάσκετ και έτσι, διαβάσαμε  αρχικά, δηλώσεις του προπονητή μας για το πόσο ανάγκη έχει αυτή η ομάδα τον κόσμο της, στη συνέχεια είδαν το φως της δημοσιότητας, δηλώσεις Ταπούτου για το πόσο δένεται με την ομάδα, την εμπιστοσύνη που του έδειξαν προπονητής και διοίκηση (παρά τις κάποιες λίγες φωνές από μερίδα του κόσμου) και εν τέλει το πώς κατάφερε με την απόδοσή του σιγά σιγά να κερδίζει όλο και περισσότερο τον κόσμο της ομάδας. Τον κύκλο των δηλώσεεων έκλεισε χτες ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρη Καλαϊτζίδης ο οποίος έκρουσε τον κώδωνα για να μην υπάρξει εφησυχασμός απέναντι στην θεωρητικά πιο αδύναμη Καβαλά και να πάρουμε άλλους 2 βαθμούς στην έδρα μας.
Το ματς Π.Α.Ο.Κ. - Καβάλα θα αρχίσει στις 9:00 μ.μ. θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasport3 και ραδιοφωνικά από το Paokmania Web Radio (ακούστε το κάνοντας κλικ ΕΔΩ)
Το παιχνίδι με τον οσφπ ανήκει στο παρελθόν και στο διάστημα  της αγωνιστικής απραξίας των δεκαπέντε ημερών , λόγω του τελικού κυπέλλου, τεχνικό επιτελείο και παίκτες είχαν όλο τον απαιτούμενο χρόνο να δουν τα λάθη που έγιναν και να προετοιμαστούν ακόμα καλύτερα για τη συνέχεια. Μια συνέχεια που μας βρίσκει να κυνηγάμε τον στόχο μας , που δεν είναι άλλος από το να καταλάβουμε μια θέση στην 6άδα.
Το παιχνίδι με την Καβάλα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για τον κόσμο να βρεθεί και να στηρίξει την προσπάθεια της ΚΑΕ αφού πριν ξεκινήσει ο αγώνας απέναντι στην Καβάλα θα τοποθετηθεί γιγαντοοθόνη που θα προβάλει τον αγώνα του ποδοσφαιρικού Π.Α.Ο.Κ. στα πηγάδια με την τοπική Ξάνθη. Αφού ο κ. Πανόπουλος εκ του ασφαλούς πούλησε τρέλα στο λαό του Π.Α.Ο.Κ. και εν τέλει δε θα υπάρχει η δυνατότητα να βρεθεί κόσμος δίπλα στην ομάδα, είναι μια καλή ευκαιρία να περάσουμε ένα 5ωρο όλο Π.Α.Ο.Κ. στο Paok Sports Arena...

Ευελπιστώ να βρεθούμε όλοι εκεί και το παιχνίδι να γίνει σε κατάμεστο γήπεδο. Η ομάδα μας έχει ανάγκη και όλοι ξέρουμε ότι ο κόσμος του Π.Α.Ο.Κ. αποτελεί τον 6ο ή τον 13ο παίκτη της ομάδας, όπου και αν παίζει αυτή. Ειδικά δε μέσα στο σπίτι μας...

Ο Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ...

Με τιμή Roume

Διαβάστε ακόμη...